Jisses, vad..

Jisses, vad jag har sovit inatt! Tror jag fick nio timmars hård sömn, men en liten pissepaus i mitten. Det är en jävla skillnad i jämförelse mot natten innan då jag möjligtvis fick fyra timmars utspridd sömn. Kanske var det som togs igen, vad vet jag.

Men jag var mäkta imponerad över mig själv igår. Kass sömn, klockan ringde fem och så jobbade jag till ett. Därefter var jag hos mamma och pappa för att släppa ut hundarna, jag handlade det nödvändigaste, jag påbörjade storkok (första köttgrytan någonsin) och jag handlade grejerna jag glömde innan. Jag tränade och jag åt och därefter åkte Nils och jag och storhandlade så vi skulle ha ALLT hemma (hata småhandling). Jag satt och fixade jobbgrejer hemma och jag målade naglarna, duschade och skrubbade hela kroppen. Noppade mina ögonbryn och gjorde en totalrenovering OCH jag hade ork kvar att läsa några kapitel i min bok! Somnade först vid 23 någon gång! Lovely!

Dagen idag kommer väl inte bli fullt så intensiv. Jag jobbar till stängning och ska därefter antingen ha möte till sju eller ruuuuusa in till gymmet och träna AfroPowerDance och Core till halv sju. Därefter ska jag sälja av böcker (äntligen!!) och sedan träffa Hanna en sväng då hon ska låna verktyg. Blir det möte ska jag gå ner till gymet efter att böckerna och verktygen är iväg. Någonstans ska jag trycka in maten också, men det löser sig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0