När nerverna inte orkar mer

Sängjäveln vi beställde från SOVA är det problem med. Igen.. Tydligen så är deras sängrådgivare så vansinnigt "kompetenta" att de inte ens kan fylla i en beställning ordentligt. Desustom ljuger de sina kunder rakt upp i nyllet.

Ska vi lista problemen tycker ni?
- Vi blev lovade sängen i början på mars, sen skulle vi får den i mitten på mars och nu kan vi förvänta oss den tidigast i april.
- Anledningen till den första förseningen var att den hade gått sönder när den skulle kläs om, men nu påstår personalen att den fortfarande står i butiken och är hel.
- Vi blev lovade att den skulle kläs om, som sagt, vilket de nu påstår att den inte kommer att bli eftersom de "aldrig gjort sådant".
- Vi skulle få exakt det utställningsex som fånen vi köpte den av visade oss, men tydligen har de fyllt i fel i blanketten så vi ska tydligen få två olika sängar.
- Mellan dessa sängar skiljer det 2000 kronor, varav den vi INTE beställde men som de bestämt att vi ska få var den dyrare. Dessa pengar får vi inte tillbaka för att vi redan "har fått sååå mycket rabatt".

DRA ÅT HELVETE SOVAJÄVLAR.

Har för övrigt kommit på att jag älskar torkade bananer och ångrar att jag inte köpte fler när jag var på Willys igår.

Kommentarer
Postat av: Dimish

Mähän!

2011-03-28 @ 22:00:22
URL: http://dimish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0