Morgonen..

Morgonen har minst sagt varit turbulent, men nu börjar allt lugna ner sig. Maten är på gång och kvällen är eventuellt fixad. När alla vänner splittras, folk träffar nya och ingen sammanhållning finns att rädda blir det svårt för de som är mittemellan. Troligtvis är det dock nu fixat, men åtminstone några få av de som brukade tillhöra.

Nyår. Det är egentligen ingen speciell dag i mina ögon. Men det ska firas, av tradition antar jag. Äh, jag vet inte. Det känns bara jävligt  överskattat allting. Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda.


Efter en..

Efter en supermysig middag på Nivå är det dags för Band Hero. Hjälp!

Och så var..

Och så var det alltså dags igen. Årets jobbigaste tid.

Tiden på året då varenda människa springer omkring och säger "God fortsättning". Jag avskyr det uttrycket, avskyrhataravskyr! Det är så fruktansvärt onödigt och irriterande att det ger gåshud. Och nu ska jag alltså behöva höra det den närmaste månaden.

Rädda mig.

Staden

Jag och Carro kikade mellandagsrean och jag bytte ett par "trikåer", som det stod på kvittot, till rätt storlek. Fyndade de tre första böckerna i twilightserien och gjorde världens tabbe när jag köpte en ursel nagelpenna.

Carro, som inte skulle shoppa, kom från stan med flera påsar, en lycklig nuna och ett surt bankkonto. Life's good.

Nu ska jag och pappa spela MasterMind, jag givetvis iförd mina "trikåer".

Min morgon

Dagen började, trodde jag, som vilken annan jobbdag som helst. Till jag kommer till bilen. Bilfan.

-6,5 grader ute och bilen är stelfrusen. Får i nyckeln i ett av tre möjliga nyckelhål. Lyckas vrida om och snällasnällasnälla funka! KNRRR, inget öppnande på den inte. Springer in och byter nyckel, då tar vi pappas bil. Nyckeln går in i noll av tre möjliga nyckelhål. Fanns ingen tid att testa med centrallåset, skulle jag hinna till jobbet i tid fick det bli att hämta pengar och rusarusa. Jag hann. Men jag var kall. Och arg. Mest arg.

Hrm..

Den där halvtimmen som inte kunde skada att ta som en liten nap gjorde mer skada än jag vill erkänna. Sov förbi mobillarmet och vaknade en och en halv timme senare. Inte särskilt smart, kommer bli problem att somna inatt.

Är galet trött..

Är galet trött efter en sanslös dag på jobbet. Ögonen faller ihop gång på gång och allt jag vill är att lägga mig och sova. Åtminstone en liten stund. En halvtimme kan väl inte vara så farligt? Kan det?

Gårdagen

Gårdagen var seg efter juldagen som rusade förbi som i en dimma.

Framåt eftermiddagen när vi piggnat till och blivit mänskliga for vi till Peter och Anki för att ha fjärde lilljulen med dem och Ida och Martin. Det bjöds på god mat och så spelade vi Oogachacka, om det nu stavas så? Hade väldigt trevligt.

Vi åkte därifrån runt halv elva, och de nästkommande fem timmarna spenderade vi framför Nisses Band Hero. Nisse tog för sig av trummorna medan jag, ve och fasa, tog tag i micken. 100% tonträff på Maroon 5s She will Be Loved, ooohyeah.

I säng kom vi vid halv fyra och var därför minst lika sega imorse. Har hunnit med mellandagsrea på OnOff, Elgiganten och Expert, jag är galet sugen på en kamera. Nu har jag städat nästan hela lägenheten medan Nisse köpt högtalare. Lite papperssortering, dammsugning och moppning kvar, sen blir det mat.

Och imorgon är jag tillbaka på 10an och städar, kommer kännas konstigt utan alla man lärde känna i somras. Känns smådumt att önska vettet ur folk som precis blivit friska. Ibland är man bra dum.

Högsta..

..

Högsta gradens parkeringsidioti.
Minsta repa på min röda skönhet och jag krossar varenda ruta.

Long time no see

Nu var det längesen jag uppdaterade. Å andra sidan är julen den viktigaste högtiden vi har så bloggen har inte varit särskilt prioriterad.

Julen var i alla fall super. God mat, mysigt sällskap och massa spel, klappar och kalle. Bäst var Nils som överraskade mig med en nybörjarkurs i bugg för oss två. Ska bli riktigt spännande.

Jag fick också mängder av flytta-hemifrån-grejer, så nu är det bara lägenheten och pengarna kvar sen är jag fit for fight.

Juldagen igår blev det inte mycket av. Den kunde inte vara där den är som inte ville vara där för att den inte ville vara med den som inte tyckte om den. Det slutade med att Sanna, Johanna och jag efter vår lilljul stannade hos Sanna och spelade ett par vändor Fia med Hutt innan vi drog vidare. Johanna åkte hem och Sanna och jag kikade läget på Nivå.

Det jag fann mest underhållande med gårdagen är hur många av de gamla kompisarna som har så vansinnigt svårt med att säga hej och hur många av dem som dessutom har sådana enorma problem med att växa upp och bete sig som folk.

Idag mår man som man förtjänar, och om två och en halv timme är det dags för fjärde julen.

Ah

Julafton.

En magisk kväll, i år helt utan julkänsla. Det var dock mysigt och jag är helt fantastiskt nöjd och glad över alla fina saker jag fått. Tack för allt och God Jul.

Världens mysigaste..

Världens mysigaste lilljul som jag önskade aldrig skulle ta slut. Önskningar i ett nötskal.

Vi åt gott, delade julklappar, spelade hysteriska spel som framkallade skrattanfall efter skrattanfall och nu ligger jag här. Ensam i en säng, uppspelt och spelsugen så det kryper i hela kroppen och den enda tanken som far runt är "måste måste måste sova, jobb imorn".

Nu blir..

Nu blir det tillfix i ren panik innan vi beger oss mot min första julafton.

Dagen har gått fort och smärtfritt, även om fötterna har vissa ömma punkter. Idag fick jag äntligen komma till Östmottagningen där jag borde varit igår, och det gick kanon. Nya avdelningar är alltid skrämmande och allra helst sådana som saknar ordenliga rumsbeskrivningar, som har boende patienter överallt och civilklädda läkare.

Sista dagen där imorgon dock, och på måndag är jag tillbaka på Väst igen.

Första dagen

Då var jobbet igång igen, och tanken var att jag skulle spendera dessa veckor på de båda psykavdelningarna Öst och Väst. Första dagen och vad händer? ÄNDRING! Jag städade på posten, MA-kansli, vaktmästeriet, matsalen och blablabla. Dagen kunde varit bätte. Positivt är dock att magen mår hyfsat!

Ytterligare en sak som irriterar är att alla, ALLA, har vanliga sjukhusskjortor, men när jag skulle ha fanns det inga kvar. Jag fick halvt genomskinliga urtvättade pikétröjor. Vi kan väl säga såhär: min älskade tokvarma fleecejacka har aldrig varit såhär välanvänd.

Imorgon blir det mer ordning på jobbet, då ska jag till Öst som planerat. Ska bli spännande! Nu blir det dusch, fix och sen bäddar jag ner mig med min sudokubok och löser tills jag somnar. Så typ två minuter. Om jag har tur.

Efter en..

Efter en mysig glöggkväll med massa okända for jag och Nisse hem till mig för att koppla in lite ljud i mitt rum. Väl hemma flög sig ett illamående på mig kraftigt som en käftsmäll. Jag är nu sängliggandes i fosterställning och ber till varenda gud jag känner till att detta försvinner till  imorn då det är jobbdags, har inte råd att förlora en endaste timme.

Åh, bortbortbort.

Igår..

Igår var jag hos Sanna och fixade julklapp till Johanna. Efter många skratt, varsin pizza, 3 liter cola, hysterianfall och en jävla massa fjoll blev vi klara och bestämde oss för att gå ut. Fixade till oss och away we went.

Tog en sväng till PM där vakterna inte släppte in oss förrän de beundrat min korthållare fem minuter, iskallt. Därefter gick vi till Playbar där vakten först gav mig en komplimang för mitt hår och sen tog mig på rumpan på vägen därifrån.

Sen slutade det med att vi lallade runt på stan som de två stora fjollorna vi är innan vi gick åt varsitt håll och sa godnatt. Det var en bra kväll.

Nu ska jag fika chokladkaffe (som älsklingsnils överraskade mig med igår) och lussebullar.


Dagen..

Dagen har spenderats på stan med Harry. Vi shoppade julklappar och jag kan äntligen säga att jag är klar. Möjligtvis lite småplock, men i det stora hela är jag färdig.

När jag kom hem till Nisses överraskade han mig med chokladkaffe, SötNils!

Nu ska jag plocka ihop lite julklappsfixargrejer och bege mig till Sanna för mat och pyssel.

Efter..

Efter La Bodega, som varken hade läsk eller chokladsås inne, gick Nisse och jag till Cityhallen. Jag var lite bitter på restaurangen för att de inte var bättre förberedda, så jag hade bestämt mig för att göra egen efterrätt MED chokladsås.

Kommer hem fixar och jag tycker att det är något som smakar konstigt. Nisse kollar chokladsåsen. "CHOKLADSÅS med banansmak".

Skräp.

Hemkommen från..

Hemkommen från julfix med Sanna! En julklapp som länge skapat panik är nu i planeringsfas och det känns äntligen som att alla bitar faller på plats.

Ikväll ska vi äta på LaBodega för att fira att pappa fyllt 45, stackars gamle man. Tror dock att det blir riktigt kul och mysigt.

Bio

Igår, vid halv åtta, kom Nisse och jag på att vi var sugna på bio. 75 minuter senare satt vi på nya biografen och såg New Moon.

Första filmen av dessa tyckte jag var bra men inte mer. Jag ansåg inte skådespelarna vara trovärdiga och jag kan inte direkt säga att det var något som fängslade mig.

Men New Moon. WOW! Bara WOW. Har inte kunnat tänka på något annat sedan jag såg den, vilka insatser skådespelarna gjorde och som den berörde.

Sen skadar det ju inte att nya biografen var något mer uppdaterad än den förra.

100

100 sudoku på tre dagar. Vem är så dum att ge en 365sidig bok sudoku till en beroende människa? Det är som att ge sprit till en alkoholist, jag KAN inte sluta.

Men vilket underbart tidsfördriv det ändå är!

Opepp

I detta nu hostar jag lungorna ur mig, det rispar och river i halsen och lik förbaskat måste jag städa. På våningen över dundrar pappa musik så en annan blir döv. Själv kan jag bara titta på högtalarna som ligger oinkopplade. Lagom opepp måste jag erkänna.

I den..

I den tillvaro jag lever i nu finns inte utrymme för extra, inte utrymme för mer, inte utrymme för annat. Jag vill slå mig fri, leva eget och bo någon annanstans. Men det går inte, finns ingen rimlig möjlighet.

Så jag ler, går vidare och gör som jag blir tillsagd. Ibland brister det och då blir det som det blev igår. Det händer och det är mänskligt.

Nu ska jag städa, efter ett otal pikar och menande blickar.

Så får vi se sen vad dagen har att erbjuda.

Ett uns av lycka finns dock i snön, jag älskar den och den gör mig lugn och glad.

Nu har jag..

Nu har jag säkert skrivit femton milalånga texter om hur mycket jag saknar, behöver och vill ha det som en gång var. Alla har raderats för jag har varje gång kommit på hur patetiskt det låter. Hur patetisk jag är. Ändå kommer känslorna tillbaka.

Och allt för att jag vill blicka framåt, ha bekräftelse och uppmuntran.

Orken rinner ur mig, humöret är kört och jag har ingen lust.
Jag löser sudoku till jag somnar och håller tummarna för att det hjälper.
Annars vet jag inte vad jag gör.

Sjuk

Idag växlar vädret mellan att vara ett underbart vintersnöfall till ett deprimerande höstregn. Frågar ni mig får det gärna bestämma sig för det förstnämnda.

Är för övrigt fortfarande sjuk, vilket börjar gå mig rejält på nerverna. Jag vill vara frisk NU. Frågan är om man kanske borde leka trotsålder och trotsa sjukan och deppvädret och sticka och försöka klara av några julklappar?

Det är så typiskt mig. Börjar alltid först men är ändå alltid klar sist.

Den senaste..

Den senaste timmen har jag var femte minut tänkt för mig själv att detta, DETTA, blir det sista sudokut innan jag gör annat. Det går inte. Det är omöjligt. Det blir alltid ett till.

Jag. Kan. Inte. Sluta.

Sudoku

När förkyldning och sjuka avlöser varandra, och febern invaderar morgon och kväll för att lämna en någorlunda frisk under dagen är det inte mycket man vågar eller orkar göra. Idag har jag och mamma kört en paketupphämtningsrunda och shoppade loss på, håll i er nu, Citygross.

Sedan dess har jag legat på rummet. Magen är i obalans, näsan är helt utslagen och jag fryser som en galning i ett rum som har direkt koppling till öppna spisen på våningen över. Det känns inte helt sunt.

Eftersom kroppen inte vet hur den ska vara och jag inte vågar riskera att den ska luta åt fel håll gör jag så lite som möjligt som ändå erbjuder full tillfredställelse.
Alltså: sudoku.

God morgon

Imorse vaknade jag av ett riktigt lyckligt sms som förmodligen kommer göra hela min dag. "Tjo schnögging, du klarade tentan". WOHOOOOO!!!!

Lycka har inte upplevts förrän en tenta från helvetet kommer tillbaka godkänd.

Nu skiter vi i torsdagens föreläsning och tar jullov!

Usch

Ikväll är jag verkligen en första klassens bitterkärring och ingenting är bra. SötNils sprang dock och hämtade en isglass åt min onda hals och han är en ängel. Men i övrigt menar jag.

Spelade Crash fram till för en liten stund sedan, jag förstod inte vad det var jag skulle göra och det blev gnällgnällgnällochettsablajäklagnäll från min sida innan jag bitter stängde av kontrollen, vilken Nils i övrigt tog över två sekunder efter.

Dessutom har jag snytit mig och snorat hela dagen och när jag nu skulle smöja in näsan gjorde det lipont, Nisse tyckte jag var "söt", vilket han säger när han anser att jag beter mig som en barnrumpa.

Och det gör jag! Jag är sjuk, Nisse tar hand om och TVn underhåller, vad finns det mer som karaktäriserar barnrumpor?

Dagens i-landsproblem

Soppan är i kylen, kanske fem meter från mig. Jag ORKAR inte gå upp och värma.

Vad göra, vad göra?

Idag vaknade..

Idag vaknade jag riktigt jäkla dunderförkyld. Näsan är bortom räddning, halsen har börjat småömma och huvudet värker. Är detta svininfluensan ska jag stämma skiten ur vårt inkompetenta landsting, det är en sak som är säker.

En heldag..

En heldag i kalmar, ikea och baronen, med mormorsmat, kik på kusinlägenheter, gallskrik, felkörningar och mängder av skrattanfall. Nu är vi på hemmaplan och jag är dunderförkyld. Ingen skola imorn och frågan är om det blir det på tisdag? Tåls att tänkas på.

Mmm, onyttigheter



Efter en..

Efter en svidande onödig förlust i bowlingen med Sanna och Johanna ska jag nu hem till Nisses mor för lite mat. Det blir kvällens tröst.

Baket idag gick väl.. sådär.

Efter lussekatter med svart undersida, äggreaktion och choklad över hela (och jag menar HELA) köket har jag nu lussekatter och rocky road färdigt. Kvar är chokolate chackels och resten överlåter jag till mor.

Flyttat julbak

Tanken var att jag skulle passa på att julbaka ikväll när Nisse ändå skulle iväg med jobbet. Istället sitter jag nu här och ska snart springa in till mor och far för att kika idol och mysa. Det enda som saknas är en påse godis.

Julbaket flyttar jag till imorgon förmiddag. Handla lite innan och sen över till Nisses och fixa och dona. Som han så fint själv sa "ta det på morgonen, det blir så mysigt och luktar så gott då".

Fråga

Jenny frågar:
har du fått jobb på sjukan under jul :)?

Svar:
Yes, jag ska svabba golv i mängder! Ses vi där?

Seriöst

Tvingas jag se ännu en av Sovas helt fruktansvärt vidrigt dåliga reklamer kommer något hårt fara in i TVn.

Tips?

Jobb är säkrat under jul och nyår, förhoppningsvis även under trettonhelgen.

I övrigt tror jag det är något fel på mig. Som jag sa innan är jag ständigt utmattad, ingenting känns särskilt kul längre och dessutom är jag konstant illamående eller dras med magknip. När jag äter mår jag illa och jag är jävligt trött på detta.

Alla tips mottages tacksamt.

Idag är en SÅN dag

En dag fylld av förvirrad och utmattning.

Har sovit urkasst ett par nätter och därför tvärdäckat under dagarna vilket resulterat i att jag inte kunnat sova på natten och så vidare.

Idag började dessutom nästa kurs, och jag fattar ingenting. Har inga böcker för jag vet inte vilka som är viktiga och vilka som behövs till vad för det är det ingen som berättar. Kursen har cirka tio olika uppgifter att utföra, om vi vill. Vad är det för korkat påhitt? Vem skulle frivilligt göra skolarbete ingen kommer bedöma och som inte komma vara till nytta inför kommande tenta? Vad är det för psykkurs man hamnat på?

Dessutom var föreläsningen gruvligt tråkig idag, vi åkte fyra timmar innan skoldagens slut. Hoppas på bättring till imorn, och då ska jag även försöka få klarhet i böckerna.

Det är en SÅN dag idag.

Blööh

Jag har en helt vansinnigt dålig dag.
Inte ens värt att kommentera.

Jag vet någon..

Jag vet någon som fyller något och ett  idag.

Idag är..

Idag är en sån dag då humöret är kört i botten tack vare diverse "vänner".

Nu vet jag åtminstone var alla står. Ska sova irritationen av mig och sen ska jag skita blankt i alla idioter den här stan innehar och ikväll ska jag festa röven av mig.

Ameh

Ameh, kom igen nu folket. Så ointresant är jag inte bara för att jag glömmer att skriva en dag? Skärpning!

Idag vart det stan med mamsen, köpte lite julklappar och fixade och donade. Därefter träffade jag Sanna, kikade TVapparater och kikade en film - i vanlig ordning var vi tårögda.

Nu ska Nisse och jag se vem som åker ur idol, sen mysa och se film.

Imorn är det fest!

Kvällen som räddades

Sanna flörtade över mig på en kvällsvisit i hennes lägenhet. Där började jag styra, bossa och domdera som vanligt medan vi kikade på översöta och helflummiga bilder från det senaste året.

Tänk så bra man har haft det ändå.
Och tänk hur bra allt kommer bli?

Nu ska jag krypa ner under täcket med en god bok och glömma alla tankar om tänk om som snurrar i huvudet. Allt kommer bli bra, allt löser sig. Framför allt eftersom allt redan är bra egentligen.

Test

Mitt resultat på ett personlighetstest:

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.


Sådär

Hemtentan är som sagt färdig, och för tre sekunder sedan skickade jag in min restuppgift. Jag hoppas för allt vad jag är värd att den blev godkänd, blir den inte det kommer jag gråta.

Nu tänker jag slänga mig framför TVn, det är jag värd.

Restuppgiften var..

Restuppgiften var ett antal gånger svårare och mer obegiplig än hemtentan. Sitter och jobbar röven av mig och får snart spel. Men den ska bli klar idag, den SKA!

Färdig, men långt ifrån klar

Igår färdigställde jag min tenta. Efter att ha spenderat fyra timmar med att enbart glo på sista frågan utan att få ett ord skrivet hjälpte en kurskamrat mig och jag skulle nu kunna skänka henne en halv ko för detta.

Även om tentan är färdig fem dagar innan deadline så är jag långt ifrån klar med skolarbetet. Jag har fortfarande en restuppgift kvar, från då jag var i Stockholm. Denna har hängt över mig i evigheters evighet och nu börjar jag få panik. Jag förstår den inte, klarar den inte, men jag måste färdigställa och skicka in snarast, helst igår.

Så skolarbetet fortsätter. Känner jag mig själv rätt, och med tanke på antalet inlägg igår, kommer vi nog höras ganska snart igen.

Innan idag

Jag har fått lite dåligt samvete.

Har ju fått sätta upp plastgranris runt Nisses balkongräcke såhär i jultider. Superfint tycker jag, sådär tycker väl han men kvar är det.

Och så idag när jag som bäst höll på med hemtentan tittar jag ut och på detta plastris sitter fyra småfåglar och pickar efter mat. Jag har lurat dom, där finns ingen mat, bara plast - säkert giftig dessutom.

Jag känner mig vedervärdig. Ändå vill jag ha kvar riset. Fan.

Dagens överraskning

Multipower1 idag, 12:05
Hej tjejen..........Jag som finns på andra sidan är en kille-man....skild i 37 års åldern som söker en trevlig go tjej kvinna ..som man kan umgås med i sängen.....jag är egen företagare och har ju inte så mycket tid över men den tid som jag har vill jag tillbringa i en kvinnans närvaro, en kvinna som uppskattar mig som jag är......låter det nåt intressant??....du får gärna svara oavsett ditt svar, bara man får ett svar att förhålla sig till...Kramar om msn

Svar: Nejtack

Förresten!

Jag har fått Nisse att köpa en julstjärna.
Förvisso en svart och väldigt ojulig sådan, men ändå en julstjärna!

Titta och njut, det gör jag.


När jag var..

När jag var på vårdcentralen för att avsluta SaturnProjektet imorse så passade jag på att fråga om tabetter för min äggallergi. Det är ju inte alltid man vet om man kommer reagera eller om det är ägg i grejerna man äter.

Läkaren skrev ut två olika tabletter till mig på en gång, och nu har jag ett nästan övermäktigt begär att äta ett rent ägg bara för att se hur bra medicinerna skulle hjälpa vid en reaktion.

Fast vid närmare eftertanke hade det nog inte varit särskilt klokt.

Frisyren



Var tvungen att leka lite med håret idag. Men jag får det inte lika snyggt på sidan utan lugg som på den med lugg. Ser lite.. platt ut där. Tips någon?

Ditt val

Mammas kommentar om det nya klippet:

"Ja, du ser ut som en pojke bakifrån och en tjej framifrån,
det är bara till att välja vad man vill ha."

Sen skrattade vi gott åt tanken på att se Nisse och mig hålla handen på stan bakifrån.
Ibland är humorn allt bra låg.

Ytterligare utveckling

Det gäller vaccinet. Vi kan väl ta en liten repetition på hur det har sett ut hittills:

Jag ringde sjukhusrådgivningen som hänvisade till vårdcentralen som hänvisade till husdoktorn som hänvisade till infektionskliniken som hänvisade till allergimottagningen som jag nu fått tag på.

Svaret?

"Det kan inte vi ta ställning till, du får ringa din vårdcentral och be om en remiss"

Bowling

Efter ett par döda fingrar, skratthicka, specialare och framåtstupa plattfall blev det alltså Nils som vann med två poäng. Jag gav honom den, han blir så grinig annars.

Nu blir det bomberman, sen sova. Imorgon vårdcentralen och sen ska jag göra färdigt tentan!

Håret är av

Precis hemkommen från klippningen och om det är en sak jag lärt mig idag är det att ALDRIG  tvätta håret innan man ska dit. FY FAN vad skönt det var när hon gjorde det, var helt himmelskt!

Och en sak till: jag har typ inget hår kvar i nacken.

Underbart.

Tror ni att man blir lagom bitter när tentan skrivs och man börjar på en ny uppgift som handlar om statistik och diagram och man precis kommit på att man glömt skriva av de anteckningarna från sin kompis?

I annat fall: JA.

Halvvägs

Jag är är 20 rader från att vara halvklar med hemtentantentan. 3½ uppgifter lösta, 3½ to go. Det bästa av allt är att jag enbart haft tentan i min ägo i snart 22 timmar. Känns ganska lovande med tanke på att jag har ytterligare sex dagar på mig att färdigställa den.

Och om några timmar är det snippsnippsnipp och hår som faller till marken. Det har växt som ogräs och behöver kortas av, tänkte ta lite extra i nacken där jag fegade sist.

RSS 2.0