Mors dag firas med marängsviss,

-46357ad89cccd2c0b258d794cd8d92d.png

Kolla varifrån!

Mors dag firas med marängsviss, jag är lycklig


Soldyrkan

Solen lyser och jag tänker DEFINITIVT inte sitta inne idag!

Ut med er!

Barnvaktande

Jag och den äldsta sitter och myser när lilla har lagt sig.
Jag: Kan inte du lova mig att alltid vara mitt gostroll?
Stora: Hmm (lång paus) Jag kan godkänna det tills jag är 17.

Jag och Stora spelar kortspel när hon ska ha en kiwi. Medan hon äter blandar jag kortleken.
Stora: Varför delar du inte?
Jag: Nej, men det blir så kladdigt om du ska äta kiwi och spela samtidigt.
Stora: Blir det ju inte, jag har papper?
Jag: Ja, men fingrarna blir kladdiga ändå, vi väntar.
Stora: Malin! Antingen går du och lägger dig och sätter på TVn åt mig innan eller också delar du så vi kan spela kort medan jag äter min kiwi!


Städa städa varje fredag

0bf362b213e0631bbcde58e9dc9ee707.png

Kolla varifrån!

Vi är jämställda. Nils dammar och jag ligger i sängen och dricker vatten.


Nice

Nu ska jag och Nisse ut på stan och ränna runt ett tag för att hitta en massa onödigt plockeliplock. Sen ska jag barnvakta till okänd tid.

Känns som att denna dagen kommer bli rätt nice.

Mätt

Nisse och jag har precis käkat tacos och tanken var att gå ut och gå en runda. Men det blir det definitivt ingenting av på ett par timmar! Är dödens mätt och det känns som att jag ska spricka.

Kanske att frosseri inte var en så dålig gissning trots allt?

Jag och sanna bakar äggfri socke

0-706f7ebfbefab1e3f1e75fec5920c784.png

Kolla varifrån!

Jag och sanna bakar äggfri sockerkaka, visst ser det gott ut?


Trötthetstecken

Du har duschat och ska ta på deo.
Deot står bredvid lypsylet.
Du tar lypsylet.

Jag skyller på Tuffis som inte alls var min vän imorse. La mig sent, men trots att ögonen gick i kors kunde jag inte sova. har vänt och vridit halva natten och så börjar hon gala vid halv sju. Det gjorde inte mig piggare, utan resulterade i att jag kom upp senare än jag skulle.

Jag är trött.

MEN!!

Nu blir jag grinig!
Försöker få upp en bild så ni kan se mitt mästerverk, men inte fasen funkar den funktionen!
Hjälp någon? Innan jag får ett psykbryt? Please?

Egentligen..

Egentligen skulle jag sovit för typ en timme sen, men jag fastnade framför TVn och sedan fem minuter tillbaka även vid sudoku på internet.
De provocerar genom att skriva att det är extrem svårighetsgrad. Jag ska visa dem!

Blöh

Jag blir så irriterad när man märker böcker som behövs till uppgifter, när man glömt bort att beställa dem i tid.

Första sex- och samlevnadsuppgiften är klar, och skulle påbörja den andra när jag kom på att jag saknar ena boken som  behövs. Skräp.

Dessuom tar det FEM arbetsdagar innan den kommer hit nu när den är beställd. Alltså torsdag. Och jag skulle bli klar idag. Dubbelskräp.

Fler tips

Rikard säger:
Tips från coachen =) Sitt o ligg inte så mycket. Rör på dig = promenera och få igång cirkulationen i kroppen. Träna gärna ryggen lite om det går, och ha mycket värme mot ryggen.


Svar: Problemet är att jag springer tre gånger i veckan och går minst en gång varje dag. Jag tänker väldigt mycket på min hållning både till vardags och vid träning. Trodde att jag skulle slippa mina problem genom detta, men nu har det kommit tillbaka lik förbaskat.
Ryggträning är dock något jag definitivt kan bli bättre på! Tack för tipset!

Läxan

Jag har precis läst "Bu och Bä på kalashumör" och ska börja med uppgiften.

Första frågan: Är boken trovärdig?
Svar: Karaktärerna i boken är lamm, gissa själv.

Frågestund

Thessan undrar:
Ska du jobba ngt i sommar??

Svar: Yes, ska städa på tian i år! Jobb är jobb och mamma ber till gudarna att städeriet på jobbet kommer påverka mig så att det blir lika rent och fint hemma. Dream on baby.
Kommer du också till sjukhuset i år ?

Tips på vägen

Carro säger:
har du ingen värmekudde? Det brukar hjälpa mig ibland..eller kanske värma en handduk om du inte har någon..alvedon kan hjälpa med..det gör så man somnar lättare =)

Svar: Jag har en värmekudde, men hur mycket jag än gnäller på Nisse så har han inte någon. Han har så mycket annat att fixa och trixa med.
Handduken har jag aldrig hört talas om? Ska den fuktas eller bara hivas in i mikron?
Alvedon=Piller=Knark=Nejtack. Jag är lite trångsynt.

Kurslitteratur

0-66166aaaca7b0bc9c2b778c8f7301c74.png

Kolla varifrån!

Kurslitteratur


Yet.

Efter morgonen så har dagen faktiskt varit bra! Var på stan med Nisse och hittade mig en bikini för en gångs skull. Men det bästa av allt var ändå att stå i provrummet och inte bli helt förfärad av vad jag såg. Känns skitskumt men helt enkelt wonderful!

Sen förgyllde faktiskt busschauffören dagen lite med. Slänger upp min peng och säger vart jag ska och han tittar på mig och säger "Äsch, behåll du den". Det var nästan så jag ville sätta mig och sjunga Vår Busschaufför hela vägen hem, men tror inte det hade blivit så uppskattat av flera anledningar.

Nu sitter jag med Tuffis i knäet och ska göra Sex och Samlevnadsuppgifter. Detta var mys!

Jisses

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5244931.ab

Man slutar då aldrig  förvånas.

Home

Jag struntade i föreläsningarna idag, fick bli en plugga-hemma-dag.

Vaknade för typ tio minuter sedan (var knappt levande när Nisse gick till jobbet) och är FORTFARANDE helt slut i hela kroppen och ryggen värker fortfarande. Nisse erbjöd sig att massera lite igår, men jag lyckades somna ifrån honom. Damn!

Nu ska jag alldeles strax äta frukost, sen får det bli en sväng på stan innan jag promerar hemåt och gör lite läxa. Idag består den av att läsa två barnböcker och sedan skriva en Sex och Samlevnadsuppgift kring dom. Galet. När den är klar ska jag renskriva en intervju kring samma ämne och sen skriva ytterligare en uppgift, fast med en annan vinkling. Blir jag klar idag får jag sommarlov efter måndag.

J A G  BE H Ö V E R  S O M M A R L O V !

Vänlighet

Jag: Nisse, jag gjorde ett test, gissa vilken av de sju dödssynderna jag är?

Vi kikar upp dem på internet för att ha alla framför oss.

Nisse: Frosseri tror jag.
Jag: Tack?
Nisse: Vadå?
Jag: Det är ju bara när man äter och äter och äter och äter!
Nisse: Nej, men vadå? Är inte det typ när man bara vill ha och ha och ha och ha och ha?

Ååh

Ååh, jag DÖÖÖR!!

Vad gör man mot ryggont?!

Fääädi

Redovisningen avklarad, och den gick helt enkelt.

Något annat som också har gått idag är min rygg, helt åt skogen. Har så ont så jag kan inte ens sätta mig i soffan själv. Varför är det så?

Domedagen

Tanken idag var att jag skulle gå upp med Nisse och sen ut och springa en snabbis för att vakna, bli av med humör och framför allt nerver. Så blev det dock inte. Var så sjukligt trött att när Nisse gick vände jag på mig och drömde konstiga drömmar till klockan nio och sen låg och tänkte "Ne, NU går jag upp" i en halvtimme innan jag faktiskt fick tummen ur. Rundan blev inte heller bra, var fortfarande sovtrött så gick typ siista 40 metrarna.

Idag är det dags för redovisningen, känns inte alls bra när man inte är säker på sitt arbete.
Efter det ska vi hämta våra tentor. Känns förvisso bra att jag vet att jag är godkänd, men vetefasen om jag verkligen vill se hur många fel och hur nära ett U jag var?Enough is enough

Precis tillbaka från en extremt välbehövd långpromenad med Nisse. Såg mitt livs första hela solnedgång, grymt mysigt!

Nu blir det mer plugg inför redovisningen, men egentligen förstår jag inte varför. Kommer i vilket fall som helst få hjärnsläppp när jag står och ska presentera mitt material. Men vi håller tummarna och hoppas på det bästa. Känns fortfarande som vissa delar är helt fel uppfattade, men då får dom helt enkelt vara det. Finns inte mycket som går att ändra på nu ändå.

Och förresten: Jag tänker inte krusa mer, du är falsk och jag vet ärligt talat inte om jag vill ha mer med dig att göra. Jag hoppas verkligen du vet vem du är, jag vet att du läser.

Blahablaha

Inspritationen för läxor är körd i botten och nu orkar jag nada. Nerverna inför morgondagens redovisning börjar göra sig påminda och frågan är om inte torsdagsföreläsningarna ska skippas?

Jag vill ha SOMMAR!!

Myspys

Jag sitter och har en "sötnos"-diskussion med Nisse över MSN som en och en annan nykär fjortonåring. Kan nästan höra hans suckar och kollegornas asgarv hela vägen hit.

Men det är mysigt, det tycker jag faktiskt. Jag gillar den där känslan i magen.

Och jag FÅR vara löjlig om jag vill det. För det har jag bestämt.

Plugg

Idag ska jag träffa fördjupningsgruppen igen, vi ska sammanställa vår presentation. Jag rensade, kastade, ändrade om, bytte ut, fixade och trixade i tre timmar igår. Jag gick från nio minuter till sju och en halv. Jag ska ner till tre. Hoppas gruppen är på raderingshumör och kan hjälpa till.

Sanna och jag tog över stan en r

0-19d174d2b00272453837d8cffe5ad832.png

Kolla varifrån!

Sanna och jag tog över stan en runda och avslutade med hemgjorda glassar på hennes glassiga balkong


Idioti

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5215870.ab

Säg mig någon människa som skulle åtgälda den tjänsten.
Så jävla fel så det är inte klokt.

Igen: Jag förstår inte!

Hur jag än gör, vilket arbete det än gäller och hur mycket jag än sållar i materialet för att enbart och bara få med det absolut viktigaste får jag ALLTID för mycket.

Jag har  FYRA minuter på mig för min del av presentationen av fördjupningsarbetet och jag har två delar att presentera. Den första och BARA den första tar mig inte fyra, inte fem, inte sex, utan NIO minuter att läsa. Och då ska jag ha bedömningsdelen i slutet också.

Om min första del tar nio minuter och min andra tar, ska vi säga en till två minuter, så kommer jag ensam ta tio till elva minuter av de TOLV vi har på oss att redovisa hela arbetet.

Jäkla skit.

Jag förstår inte..

Jag förstår mig inte på killar. Satt och tittade på Folle och Nisse igår när de spelade bilspel, och jönsarna satt helt blickstilla. När jag spelar bilspel måste hela kroppen vara med och kommer det en högerkurva kan man ge sig fan på att hela jag lutar åt höger och att kontrollen praktiskt taget är upp-och-ner-vänd för att kurvan ska fungera.

Men nejnej, sitt ni som statyer, gör det. Inlevelse är ju bara onödigt, eller hur?

Glömde ju..

Glömde ju berätta om en sak från Kalmar.

Jag och Nisse är i en affär och jag hittar ett par fina trekvartsjeans som jag fulllkomligt älskar, främst eftersom det var ett av extremt få par byxor som får min rumpa att se bra ut. Jag står och snurrar i provrummet för att se alla vinklar:

Nisse: Fan vilken röv du har.

Same shit, different names

Nisse och Folle spelar bilspel, det är Nisses tur så Folle ger honom kontrollen och reser sig.

Folle: Fan vad ont jag har i huvudet. Eller nej, röven menar jag.

Framme!

Duscha-Check
Packa - Check
Ta mig dit-Check

Då var man färdigcheckad och på plats. Det blev en promenad, kom på att cykel är drygt om det är motvind och varken pappa eller nisse är särskilt tjatvänliga - snarare tjattjuriga -, att buss är dyrt, att jogging är bökigt med en ryggsäck och en kasse och att nisse nog inte hade gått med på att komma hit.

Dessutom är promenader nyttigt!


Tvättkoll

Jag fick precis ner en hög med nytvättat. Där finns säkert något jag behöver tänkte jag och rotade igenom den. Hittade en t-shirt som jag inte kände igen. På lappen står det storlek XS.

Tack mamma, det är smickrande, verkligen, men fullt så liten är jag inte.

Slörp sa det

Slörp sa det och mina göra-noll-planer försvann. De hölls vid liv väldigt duktigt fram till nyss. Plingpling sa telefonen och Nisse frågade om jag skulle komma till honom sen eller hur jag skulle göra.

Duscha-Check
Packa-HalvCheck
Ta mig dit-NollCheck

Ska jag cykla, promenera, tjata på pappa och bila, gnälla hos nisse och bila eller ska jag bussa eller köra på söndagsträning och ta en löprunda dit eller ska jag inte alls utan  tvinga hit honom eller ska jag....

Blööh. Jag packar så bestämmer jag mig sen.

Hur det än blir SKA jag ha popcorn och TVfilm ikväll, P U N K T.

Vet ni vad?

Jag har kommit på vad jag ska göra idag. Jag ska göra absolut zip, zero, nada. Bara strosa runt i mina nya fina örhängen, mina inte fullt så nya och inte fullt så fina sönderslitna pyjamasbyxor och ett linne med håret på totalvift.

Jag älskar söndagar när de ser ut såhär.
Jag tänker påbörja mina planer genom att sätta mig framför TVn och titta på vuxna människor som aldrig lär sig att de INTE är smartare än barn som går i femman.


Hmm..

Det är lite kul ändå. Man är inte särskilt aktiv ett par dagar, eller en helg, och antalet tittare minskar med hälften.

Idag är det söndag, och solen skulle vara framme. Istället fick vi snålblåst och, enligt mig, kyla. Frågan är vad man ska göra idag?

Min mamma vet precis vad jag vil

5121766bdce7d1da16724d197245d1c7.png

Kolla varifrån!

Min mamma vet precis vad jag vill ha! Har precis varit ute och sprungit och ska nu gosa ner mig bredvid mamma i soffan och se tv


Underbara öland

724ea132540b5168fa26c34291084213.png

Kolla varifrån!

Underbara öland


Nisse är försvunnen och jag tack

04e6225970185cf08c0ab38536b328af.png

Kolla varifrån!

Nisse är försvunnen och jag tackar gudarna för agnes.


Nu är vi på släktträff och agnes

6a0553b99f12ed5e32c8bfe11007da3d.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på släktträff och agnes leker fotograf.


Öland

Nu ska jag  snart till Öland på släktträff med Nisses mors sida.

Pirrpirrpirr säger magen och jag kommer mobilblogga mig igenom kvällen.
Tur att barnen ska med.

EU-val och ointresse

Var hos Nisses mor och åt rabarberpaj. Det snackades politik och EU-val och det blev väldigt tydligt att jag har absolut NOLL koll. Jag vet att man borde rösta för att hålla alla puckon borta, men ska man rösta måste man också veta något om det och det är så gruvligt ointressant att jag inte pallar sätta mig in. Blöhh

Jag vet att bloggen blivit väldigt ointressant och intetsägande på sista tiden, men håll ut. Det blir bättre, promise

Hemma!

Hemma igen efter dagens fördjupning! Blev ingen lång stund idag, och det tackar vi hjärtligast för med detta fina vädret!

Uppgiften är nu KLAR och det är bara redovisningen som ska övas in, helg till tisdag!

och IGEN..

Återigen upp och ut och plugga. Arbetet börjar gå mig på nerverna!

Kvällen

Kvällen spenderas framför Rush Hour2 med vatten och rabarber att knapra på. mumma!

Det är nästan..

Det är nästan så man blir lite trött på sig själv. Jag får allvarliga problem när jag inte kan blogga. MÅSTE skaffa mig en såndära trådlös sak.

Vi blev klara med arbetet idag, sånär som på en sammanfattning och inövning av presentationen. Ska ses imorgon också och satsa på en ledig fredag.

Idag har jag varit duktigt och sprungit i Rosenholm. Rundan är nååågot längre än den jag brukar springa, och denna gången klarade jag inte hela vägen. Målet är dock att hela ska klaras av innan Juli.

Heja på mig!

och igen..

Då var man uppe och färdig för avfärd igen. Pluggpluggplugg.
12 dagar kvar.

Done!

Nu är jag färdig med den förbaskade, tråkiga, löjligt irriterande, fåniga, urbota korkade läxan och jag är så trött på skolböcker så jag vill kräkas över dom!!

Jag hatar att vara negativ. I just can't help it.

Nu ska jag ta mig en lång, varm, välförtjänt dusch och skrubba rent varenda millimeter av kroppen. Sen ska jag värma min vetepåse och krypa ner i min varma säng med mina sköna sängkläder och bara zzZzzZzzzZzzZzzzzZZ

6 av 14

6 av 14 frågor avklarade, sjunde påbörjad och resten irriterande väntades och ögonen går i kors. Kom med tips på hur jag ska hålla mig pigg bara en timme till? Kom igen nu people, snälla?

Trött, tröttare, Malin

Hemkommen från en heldags plugg, vi blev praktiskt taget helt färdiga med arbetet. Bara pyttepyttelite kvar som vi bara MÅSTE bli klara med imorgon.

Nu är tanken att jag ska skriva 14 frågor som Jamisons text  "inspirerar", som det så fint heter, till att ställa. Det dumma är att jag sitter och nickar till hela tiden, och med största säkerhet snart kommer somna och att boken är världens bäst fungerande sömnpiller.

Jag är  T R Ö T T ! !

Mysigt

Tycker det är ganska mysigt att fördjupningsarbetets övre smärtgräns ligger på 20 sidor, och vi precis har börjat på del två och har 22 sidor.

Skriv klart och radera, skriv klart och radera, skriv klart och radera, skriv klart och radera, skriv klart och radera, skriv klart och radera, skriv klart och radera, skriv klart och radera, skriv klart och....

Nej, jag håller inte på att tappa förståndet

Jag matchar de mest outhärdliga

0-5ac282fce139f29142488a3e7f33f346.png

Kolla varifrån!

Jag matchar de mest outhärdliga färger. Känner mig lite illamående.


Porno

Thessan säger:
Haha vafaaan viker du ut mig sådär ;)


Mohaha, jag är utvikarnas utvikare! Kalla mig gärna Hugh


Förresten: Jag hatar att inte ha ett eget mobilt bredband

Vad ända in i..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5168788.ab

VAD ÄNDA IN I HELVETE SKA DETTA BETYDA?!?

Snälla, snälla, SNÄLLA säg att detta är ett sinnesjukt, vettvilligt helt ofattbart dåligt skämt? SNÄLLA!? Ingen människa i denna värld skulle väl NÅGONSIN utsätta sina djur för detta? Vem i sina sinnes fulla bruk skulle NÅGONSIN ens tänka tanken? Ens tänka sig tänka tanken?

Detta är fullkomligt vansinne och SKA klassas som djurplågeri!
Hoppa in själva era sinneslösa idioter.

Uschja

Nu är även Giddens uppgift avklarad och inskickad.

Ligger i Nisses soffa och har dödens ont i magen. Stackars Nisse får fixa allt själv, och jag har sjukt dåligt samvete över det. 

Idag blir det ingen mer läxa, bara vila och te. Usch på detta

Någon mer än jag som tycker att

0-1bdb1a090d7a391e9db231d05ace9d61.png

Kolla varifrån!

Någon mer än jag som tycker att skoskav är mumsmums och härligheter?


Fler kommentarer

Thessan skriver:
Hehe ja men d e ju roligare att kommentera om du svarar tillbaks oxå ;)

Jag har inte riktigt fattat hur man svarar på kommentarer, det måste jag erkänna. Därför svarar jag på kommentarer i bloggen, men det måste vara en kommentar som går att svara på. Jag är knäpp, jag vet.

Jäkla distansförhållanden

Pernilla, om min kompisraggning:
Det hade jag gärna gjort, synd att jag är 20 mil bort bara....

Kom hit? Please?

Svenska högläsningslektion

Jag: "Okej, då läser jag högt nu:  En öppen kompostbög ..."

Ja, jag ska bli lärare.

Kompisraggning

Någon mer än jag som är helt dum i huvudet och älskar regnpromenader, som skulle vilja gå ut och gå med mig lite senare?

Hos Emelie

Sitter och letar pedagogisk grundfakta om komposteringsarbete.
Någon som vill komma och rädda mig från fördjupningsarbetet?

Morgonen

Jag vaknar tio minuter innan Nisses klocka kommer ringa och försöker, försöker, FÖRSÖKER att inte behöva gå upp och gå på dass förrän det ringt. Det funkade inte.

Nisse vaknar och gnäller lite om att klockan snart kommer ringa och att han inte orkar gå till jobbet utan vill gosa ner sig i mig igen. Efter ett par vändor i lägenheten för att plocka ihop nycklar, Mp3, kläder, mössa och allt som är nödvändigt sätter han sig på sängen igen. Han klappar mig lite i håret och säger att jag ser trött ut och undrar om jag inte skulle försöka somna om istället för att gå upp. "Trött? Nejnej, jag ska upp, det är ingen fara".

Nisse cyklar till jobbet och jag ligger i sängen. Tänker "ska bara ligga 5 minuter till". Två passerar sen somnar jag. Jag var inte ens trött. Vaknade igen vid nio, mer förvirrad än någonsin förr.

Trots detta har jag varit produktiv: käkat frukost, borstat tänderna, skickat in Dilemma-uppgiften, skrivit på Giddens så jag bara har pyyyttelite kvar, snackat med min syster om böcker hon ska få lämna tillbaka till chapmansbibblan åt mig, snackat med harry om att böckerna är ordnade och att hon inte behöver oroa sig, snackat om hennes student och nu då även bloggat.

Klockan är fem i tio och jag ska vara hos Emelie om fem minuter. Bäst jag börjar plocka ihop mina saker.

Ska baara!

Måste bara säga att jag blir lika glad varje gång jag tittar in här och upptäcker en ny kommentar! Man blir så lycklig av att se dom, och det är jättefint att ni som läser börjat skriva till mig. Fortsätt med det så gör ni mig lycklig!

Och måste berätta att jag höll på att bli påflugen av en fiskmås innan. Och nu snackar vi inte metersavstånd, utan millimeter. Vingen nuddade mitt hår typ i öronhöjd. Måste varit fel på fågeln. Eller så luktar jag helt enkelt förjäkla gott!

Ajsomfan X2

Mitt hungersymtom kickade av i full fart innan, och trots en ananas, en mango och två kiwis efter en rejäl middag blev jag hungrig. RÅLÅPOR! Det kör vi på tyckte jag, och Nisse sa inte emot.

Nu ångrar jag mig dock.

Fingertopparna på tummen, pekfingret och långfingret är räfflade och övre böjen på långfingret är blodigt och vackert. Rålåporna var INTE värda jobbet, smärtan och svordomarna. Och definitivt inte eftersom jag fortfarande är hungrig.

Sensmoral: Riv aldrig potatisar på ett nyköpt rivjärn, om du är rädd om fingrarna.
Och för att överdriva kan vi också ta sensmoralen: ÄTÄTÄTÄTÄTÄtÄTÄTÄT!

Jag älskar stan en söndagsefterm

0-7090504f7f13f59caa98565520540e76.png

Kolla varifrån!

Jag älskar stan en söndagseftermiddag. Folktom, lugn och mysig, perfekt söndagsstämning. Nu är jag påväg hem till nisses med en ananas och en mango, ikväll ska det gottas!


AJSOMFAN

Jag duschade innan, och böjde mig ner för att raka benen.
PANG!!!!
Drog huvudet rakt i duschblandaren.
Fick en bula och en rejäl potion yrsel på köpet.
Jäkla skitdusch!

Namnam

Nu har jag äntligen dragit Nisse ur sängen!
Ska ut till Saltö/Dragsö och gå/springa beroende på hur vi känner oss och hur det går.
Sen ska vi käka en brakfrukost, riktig lyxstyle!

Löjligt.

Norge?
Allvarligt talat?
Ett stort jäkla norgeskämt tar hem hela finalen.
Det är löjligt!

HEJA!!

HEJA MOLDAVIEN OCH ARMENIEN!!

Åldersnoja

Här sitter jag och blir helt åldersnojjig mitt i Eurovision Song Contest.

Once upon a time there was a little boy called.... säger:
Envis som en gammal get
Once upon a time there was a little boy called.... säger:
hur gammal blir du nu förresten?
^   Malin säger:
come again  ?
Once upon a time there was a little boy called.... säger:
Hur gammal blir du i år?
^   Malin säger:
21 ?

Fan vad verkligt det blev helt plötsligt. Vad vuxet det kändes. Vad ont det gör i kroppen!

Jasså du

Arash's bidrag, brunett som sjunger och dansar.

Nisse: Hm, jag är nog mer åt brunetthållet.

Jasså du, då har du kommit jävligt fel

Maaan

Jag berättar, under Islands kassa bidrag, om våre ökendiskussion och våra teorier om hur öknen tillslut kommer torka ut haven och täcka städerna så att vi tillslut har halva världen öken och andra halvan istid.

Jag: Visst förstår du?
Nisse: Alltså.. Vad fan gör ni när ni pluggar? Röker ni på eller vad håller ni på med?

Hrmf

Svälj maten innan du pratar din spöklika fransyska.

Nu är det Sverige!
Jag älskar Malena, inget ont om henne alls. Det jag undrar är dock hur pass representativt det är med en svenska som sjunger på franska?

Vinnaren

Vi har redan vår vinnare, helt klockrent.
Får man rösta på inledningsnumret?
Inte slemrysken från förra året, det innan.
Please?

Nu börjar det!

Nu börjar det! EUROVISION SONG CONTEST!

Det är ett  måste och jag säger som Johanna: jorden går under om jag inte tittar.
Jag förbereder mig för ännu ett fiasko, uppdatering kommer antingen under tidens gång eller när allt  är slut!

Titta och njut!

Vet ni vad..

Vet ni vad jag upptäckte idag?

Jag har fått ännu ett födelsemärke. Fast detta är lite annorlunda. Det sitter på lillfingret, på INSIDAN! Inte insidan som inne i fingret utan insidan som i den sidan handflatan är på.

Hur fasen får man ett födelsemärke där?
Hur fasen får man födelsemärken överhuvudtaget?

Idag är jag på stan med mamma. J

0-77c99dc1b5ddcd4df24a4ba0b6174c24.png

Kolla varifrån!

Idag är jag på stan med mamma. Jag chockade oss båda med att prova en klänning. Sen skrattade jag i en kvart, hängde tillbaka den och lämnade butiken nöjd över min lustighet.


Hemvägen

På väg hem från Tving, halvvägs till Rödeby ser jag och Jenny något som springer på vägen och vi har absolut ingen aning om vad det är. När vi är ungefär jämsides ser vi att det är en hund, en liten chihuahua. Jenny stannar och jag springer ut och försöker locka till mig hunden, tänk om den blir påkörd?

Bilarna stannade på båda sidorna av vägen och i mitten sitter jag med en hund som är precis livrädd och har ingen aning om vad jag ska göra. Rester mig och går fram till den närmaste bilen för att prata med föraren för att höra vad fasen vi kan göra, och hunden följer mig tätt intill. Tillslut sätter jag mig vid hunden igen och försöker lugna den.

Föraren säger efter ett tag att hon ser någon komma springandes på vägen. Jag reser mig och går mot henne, återigen följer hunden mig tätt i spåren. Jag stannar och frågar personen, som fortfarande är en bit bort, om det är hennes hund. Hon svarar irriterat ja och går mot oss. Hunden står i mitten mellan oss, tittar på henne, på mig och på henne igen. Sen lägger den svansen mellan benen och rusar tillbaka till mig. Ägaren kommer närmre och när hon bara är en liten bit ifrån oss springer hunden åt motsatt håll, mellan bilarna och allt. Det var det sista jag såg av dom, ägaren sprang efter.

Jag har mått psykiskt dåligt sen dess, haft magont och ont i bröstet och varit konstant gråtfärdig sedan dess. Jag vet inte om jag gjorde rätt, men vad kan jag göra när ägaren står framför mig? Vem fan låter en okopplad hund UTAN halsband få tillfälle att smita? Och vem FAN skrämmer upp sin hund så att denna hellre väljer att söka tryggheten hos en total främling än hos sin matte?

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, kan inte sluta fundera på det.
Vad skulle jag gjort?

Dagen

Kom från Tving till tretiden, mötte upp Folle vid halv fyra och drog in till stan. Sen blev det raka spåret hem och däcka i soffan en halvtimma. Sen ringde Nisse och pratade en stund. Sen kom dagens bästa: löpningen.

Sprang i en fullt utslagen bokskog i all sin prakt och bara njöt. Tempot var ovanligt högt och musiken dundrade på i öronen, humöret var på topp. Känslan är ännu kvar i kroppen och det känns som ett slöseri att bara sitta och glo TV, även om det just nu är väldigt skönt.

Hemkommen blev det att titta på säsongens sista Så Ska Det Låta, lite besviken på artisterna, men trevligt med en kväll med mor och far. Gnäll och beklagelser över att jag aldrig är hemma längre resulterade i att vi tittade på TV tillsammans 45 minuter, sen gick dom och la sig. Nu har jag TVn för mig själv, men inget kul att kolla på. Förslag?

All done

Frukosten nere - havregrynsgröt med äppelbitar, MUMS - och jag irrar nu runt i lägenheten med tandborsten i munnen. Idag är det bråttom till Tving!

Och lik förbannat sätter jag mig och bloggar.

Fascinerande

Jag tycker faktiskt att människor är ganska fascinerande. Det är fascinerande hur vissa gör vad som helst för att synas och höras, medan andra kämpar för livet för det rakt motsatta.

Det mest fascinerande är dock, hur jag kommer på mig själv att gå runt och vilja vara som en del andra i min omgivning; sociala, utåtriktade, omtyckta. Det är just de personerna som till slut visar sig vara de mest falska och påhittade människorna som finns. Att ljuga och överdriva, att trycka ner och att ignorera för att bli hörd och sedd är falskt. Falska människor avskyr jag. Så varför ser jag inte igenom deras fasad från början?

Antagligen för att jag är så fascinerad av deras otroliga sociala förmåga. Jag, som många andra. Problemet är att de andra aldrig verkar se igenom fasaden förrän det är för sent. Frågan är då hur mycket av sitt forna liv de har kvar och hur mycket de har formats av sitt umgänge.

Falska människor är avskyvärda.
Jag tänker aldrig bli en sån, och får jag som jag vill ska jag heller aldrig sänka mig till att umgås med en sån.
Jag undrar bara när min omgivning också inse hur världen ser ut.


Typ

Jag: Nu blev jag trött bara för det.
Nisse: Jaha, blogga om det.

Jävla typigheter

Kärlek

Nisse: Bitterfitta!
(med sin mest kärvänliga och skämtsamma röst)
Jag: NEHEDU!
(och så börjar jag kramvägra)

Nisse kämpar för livet och lirkar och tjatar om att få en kram, jag fortsätter vägra. Till slut plockar han upp mitt ena lypsyl, vet extra stora från försvaret, öppnar korken, trycker upp det och börjar dutta lypsyl i hela ansiktet på mig medan jag förgäves kämpar för att hålla honom borta. En av mina absolut sjukaste egenskaper, att aldrig kunna skratta länge utan att börja gråta, kickar in och plötsligt ligger jag och asgarvar och storlipar på samma gång. Nisse slutar, tittar på mig och frågar om jag tänker ge honom en kram nu.

Som sagt, jag älskar kärlek.

Just det!

Käkkirurgerna ringde mig idag och var sugna på min visdomstand som krånglade för ett tag sen. Helchockad som jag blev tackade jag och gick med på att komma på måndag och dra ut den "så du inte får problem med den sen heller".

Ringer mamma och berättar, och hennes första fråga var "JAHA?! Och vad kostar det!?"
Jag: Eh, jag vet inte?
Mamma: Men FIA! Det MÅSTE du fråga, nu får du ringa tillbaka
Jag: Va? Jag? Men.. Kan inte du göra det?
Mamma: Jag? Nehedu, du är faktiskt 20, du får sköta det själv.
Jag: Men snälla?
Mamma: Jaja..

Sen ringer min stackars mor tillbaka efter fem minuter och meddelar att hon avbokade min tid eftersom det skulle kosta 2500-3500:-.

Nejtack sa vi och jag tackar mamma för att hon står ut med att jag aldrig växer upp.

Mohaha

Det blev mat i magen trots att ni inte ville hjälpa till!

Blev ris, kycklingfilé, sötsur sås och fräst purjolök och cashewnötter. MOHAHA på er!

Nu är disken och allt sånt runt omkring fixat. Vetetusan om det blir TV eller plugg nu?

Idag gjorde jenny mig fin. Tyvär

345b98ba72ea517df24e3ba198c3f905.png

Kolla varifrån!

Idag gjorde jenny mig fin. Tyvärr hade jag för glatt hår för att det skulle hålla. På tal om ingenting, någon som har något gott middagstips?


Negativ

Jag tror det är dags att börja sova med stängd balkongdörr snart. Snyter näsan snustorr varannan minut bara för att den sekunden efter ska kännas lika rinning och äckling igen. Hatar näsbesvär.

Idag ska vi arbeta vidare med fördjupningsarbetet, denna gången hos Jenny. Återigen vaknade jag omotiverad och irriterad på allt och alla, detta kommer inte bli bra. Börjar dessutom fundera på om vi inte gjort lite galet med arbetet. Känns inte alls bra.

Jag hatar att vara negativ.


Hos farmor

Vi är hos farmor för att fira henne på 70-årsdagen.

Farmor: Hej!
Jag: Hej farmor.
Farmor: Var har du han?
Jag: Va?
Farmor: Var har du Nisse?

Trevligt att träffa dig också farmor, tycker om dig med.

Var faktiskt riktigt trevligt hos farmor den här gången, det tråkiga var att allergin stoppade mig från både smörgåstårtan och själva tårtan. Nu är jag dock trött och hungrig, yr som en galning också. Väntar på min tomat/chilisoppa och sen ska jag gosa ner mig i soffan med Cosmopolitan.

MAAT!

På senaste tiden har jag haft ett EXTREMT matbehov. Jag är aldrig hungrig, men inte heller riktigt mätt. Istället går jag omkring och är ständigt sugen. Får jag inte något när jag är i det stadiet blir jag tokig och klättrar på väggarna. Problemet är att jag inte är nöjd efteråt, utan hela tiden bara blir sugen på något annat.

Hör ni ingenting från mig har jag förmodligen ätit mig till döds, är på god väg.

Tredje

Dagens tredje kopp te påbörjad, och så även dagens tredje engelska skitfråga:

- What are the two contradictions underlying capitalism and what are their environmental implications?


Hjälp? Snälla?

Nisse ringer

VRRVRRRVRRRVRRRR
Jag: Ah ?
Nisse: Hej!
Jag: Heej !
Nisse: Skulle bara säga att fastighetsskötaren kommer komma förbi någon gång idag, han har nyckel så han kommer in själv.
Jag: VA?! Bara sådär? Men vad pinsamt, tänk om jag sitter på toa när han bara ramlar in sådär?
Nisse: Haha, han ska bara fixa uttaget, det blir inga problem
Jag: Okej..
Nisse: Vi hörs sen, hej!
Jag: Hejdå.

Jag tänker att då är det ju lika bra att gå och kissa direkt så det är avklarat.

RRRRRRRRRRRRRRRRRRR (Dörrklocka)
Tänker "fan" och går mot dörren, kissnödig som ett fån. Hinner halvvägs när en nyckel far in i hålet och dörren flyger upp.
Killen: Oj, tjena, det är jag som är fastighetsskötaren.

Nehe? Det menar du inte?

Sen väntade en minut eller två när jag höll på att kissa ner mig medan han pillade med elektricitet och skit. Sen tittar han på mig, frågar om jag kommer vara hemma för han behöver åka och handla en sak. "JAJAJA, bara GÅ! Låt mig kissa, snälla!"

Nu har han gått, allt är fixat och jag har kissat. Livet är bra underbart!

Hemarbete

Idag blev det plugguppehåll från fördjupningsarbetet. Det tackar vi för och tar på allvar tag i allt annat som ska göras, framför allt den engelska uppgiften eftersom den kommer ta längst tid och vara mest svårförståelig.

Kollade till mina högskolepoäng och över hälften av dom som ska tas innan utbildningen är klar är i hamn! Det får en att känna sig lite lycklig trots allt.

Känner mig dock gruvligt omotiverad till allting idag, något som är fruktansvärt irriterande.

Känsla


Stars shining bright above you
Night breezes seem to whisper "I love you"
Birds singing in the sycamore tree
Dream a little dream of me


Mobilbloggning

Sandra frågar:
hur gör man för att mobilblogga malin? det har jag klurat på länge hehe

Svar:
SOM jag klurade på det fanskapet och SÅ mycket pengar jag la ner innan jag fattade och fick med alla detaljer. Mobilnumret måste vara registrerat under "inställningar" i "mitt konto". Sen måste bloggen startas om, min var åtminstone tvungen att göra det. Sen MÅSTE sådana inlägg ha en bild, skickas som MMS och inledas med ordet BLOGG. Tror inte att det spelar någon roll om det är stora eller små bokstäver dock. För min del var mobilen tvungen att startas om innan meddelandet skickades, men tror det bara var fel på min mobil just då. Meddelandet skickas till 71370 och ska publiceras inom typ två minuter.

Hoppas verkligen inte du får bråka med funktionen så mycket som jag fick.

Tentaresultat

Tentaresultaten har kommit tillbaka!

JAG BLEV GODKÄND!!
JAG BLEV GODKÄND!!
JAG BLEV GODKÄND!!
JAG BLEV GODKÄND!!
JAG BLEV GODKÄND!!
JAG BLEV GODKÄND!!
JAG BLEV GODKÄND!!
JAG BLEV GODKÄND!!
JAG BLEV GODKÄND!!

JAAG BLEV GOODKÄÄND!!!!

Igår fick jag tvångstankar och p

0-406c9b2667984cdeea0bc05129d0902a.png

Kolla varifrån!

Igår fick jag tvångstankar och panik när jag glömt lypsylet hos Emelie. Då är det bra att mamma finns och kan sponsra sitt dumma barn


WOHO!

Nu funkar det!
Nu är Malin lycklig!

Då provar vi IGEN, funkar det nu

30e060e11142c07ee0aaf0e6bae3dc60.png

Kolla varifrån!

Då provar vi IGEN, funkar det nu?<br> Sitter och dricker te och försöker översätta engelska artiklar, mindre kul.


Tangentbordsfighten

Hunden sitter i mitt knä och tuggar på ena handen medan jag använder den andra till att kopiera text som vi kan behöva i vårt arbete.

Utan förvarning flyger hunden upp och lägger tassen på datorns tangentbord.
Jag plockar ner honom.
Det går en stund och tassarna flyger återigen upp.
Jag plockar ner honom.
Igen hamnar dom där.
Jag plockar ner honom.
Och igen.
Jag plockar ner honom

Och så kommer det fortsätta, in i evigheten

Nya doften

Sitter i Tving och ska göra fördjupningsarbete. Emelies översöta valp är världens gosigaste. Efter lite välkomstmys sprang han iväg och rakt in i hästhagen. Springer till bajset, springer igenom och tuggar - MUMS!

Därefter springer han rakt upp i mitt knä, jag får bära in honom och jag har hästbajsdoft på koftan, t-shirten, bröstet och händerna. I'm lovin' it.

Galet

Det är sjukt. Somnade tidigare än någon annan kväll igår, gick upp för fem minuter sen och och är så trött att jag funderar på att skolvägra. Sinnessjukt hur trött man kan vara.

Och sinnessjukt vad man drömmer. Jag VILL inte!

Och jag..

Och jag fattar FORTFARANDE inte hur fan jag ska göra för att mobilblogga. Snart börjar jag allvarligt talat gråta, jäkla skit!

Hjälp mig?!

Djur ÄR smartare än människor

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5114066.ab

Där har ni beviset, vi är på intet sätt klokare än djur. De är faktiskt mycket klokare än vi och det är bedrövligt att vi gång på gång underskattar deras intelligens.

Än mer bedrövligt är att vi håller dem fångar mot deras, uppenbara, vilja för vårt eget nöje. Förvisso vet jag inte nu om det ligger annat bakom i det här fallet, men om inte så släpp stackarn lös. Hon visar ju mer än tydligt att det är det hon vill.

Jag säger: GO KARTA!

Snurrigt

Tror det blev lite mycket på samma gång innan. Education For Sustainable Development är redan avklarad, så någon uppgift till den har jag definitivt inte arbetat med. Nej, boken heter Controversies In Environmental Sociology och är, om möjligt, ännu segare än den förstnämnda.

Har kommit hem till Nisse igen, diskat, fixat lunch och ätit och kollar nu på Top Model samtidigt som jag försöker förstå om svaren till Controversies-boken ska vara på svenska eller engelska.

Vad tror ni?

Hugger i sten

Dilemmat fick vänta, upptäckte att jag har till den 20e på mig. Istället jobbade jag lite med Education For Sustainable Development-frågorna. En fråga fick lite anteckningar till sig, men annars blev det inte mycket med det heller. Fast den här gången berodde det inte på lathet, som vid så många andra tillfällen, utan tidsbrist.

Sitter just nu hos Emelie och söker på vetenskapliga artiklar om kompostering utifrån ett sociologiskt perspektiv. Roande? Na'a. Har suttit här sedan klockan tio och har ingen aning om hur lång tid det kommer ta. Vi har kul, men vi börjar nog alla bli lite bittra. Men det går trots allt framåt och faktiskt ganska bra. Texten börjar ta form och jag chansar på att vi imorgon kommer vara klara med hela första delen!

Kommer kännas jävligt bra i så fall.

Ikväll blir det Biff á la Lindström, hemmagjort och gott! Sen blir det mer engelskaplugg, funderar på träning men vet inte om det kommer bli något av det. Blir så bökigt med transport dit och hem. (Ja, denna gången handlar det om lathet)

Trött

Nu har Nisse gått till jobbet och lämnat mig i all min ensamhet. Tänkte sätta igång med lite skoluppgifter.  Dilemmat kunde jag inte göra sist eftersom Blackboard inte funkade så börjar väl med den.

Har hämtat datorn till sängen, så ligger nerbäddad och väntar på att datorn ska få hem uppgiften. Avskyr att gå upp ur sängen på morgonen.

Detta kommer bli en seg dag.

Hemkommen...

Hemkommen från MontMartre nu, mätt som en gris.

Det blev vitlöksmarinderad oxfilé med örtfrästa grönsaker och madeirasås. SÅ SJUKT GOTT! Jag bara MÅSTE lära mig göra sån sås! Måste, måste måste!

Efteråt blev det en sväng till Cityhallen för att köpa godis som vi skulle knapra på under flmen som snart sätts igång (så fort Nisse fixat den externa hårddisken). Plockade på oss Maltesers och PandaLakrits och gick mot kassan, men längre än så kom vi inte. Tvärstannade innan vi skulle ställa oss i kö, tittade på varandra och la tillbaka det. Första gången på länge, om inte någonsin, jag är så mätt att jag inte ens får plats med godis.

Istället får det bli saft och film, perfekt avslut!
Så snart Nisse fixat klart vill säga.

Löjligt

Duschen är avklarad, kläderna är på och det enda vi väntar på är att håret ska torka till sig.

Vi ska till MontMartre och äta god mat, mysa och njuta. Mätta och glada ska vi sen rulta oss hemåt igen, gosa ner oss i soffan och se film.

Löjligt bra.

Bullshit

Igår läste jag en artikel i BLT om att tågpersonalen ska få upp till 7500:- i bonus varje år, om de kommer till stationerna i tid i 97% av fallen. Sånt jävla bullshit!

Det är som att ge förskolepersonal bonus för att de byter blöjor, sjuksköterskor bonus för att de går in till patienterna, städare bonus för att de använder moppen, busschaufförer bonus för att de öppnar bussdörren för resenärerna.

Bonus är en morot som ska få de anställda att kämpa mer och göra saker UTÖVER det vanliga, för att sticka ut och för att ständigt sträva efter att bli bättre. Bonus ska ges för att man gör sitt jobb BÄTTRE än bra, inte för att man gör vad man är anställd för att göra.

Ge dem som inte sköter sitt jobb en löneminskning så ska ni få se att de håller tiderna sen. Då kanske vi till och med får tåg som är i tid till 100%.

zzz

Precis hemkommen från ett kalas med goda drinkar, massa snack och god smörgåstårta.

Snacka om att vara trött.

Recept

Ett recept för den löjligt härliga hemmakvällen:
Soffa
Filt
Kinapuffar
Djungelvrål
Pucko
Tv med SingingBee och Loser på ingång
Vetskap om att natten inte kommer spenderas ensam

Testa och njut! Det funkar för mig.

Och de fina rosorna som jag fick innan gör inte precis saken värre.
Detta var precis  vad jag behövde ikväll!

I love lovin'

Halvsover i soffan och in kommer Nisses mor och syster.
Ett par minuter senare kommer Nisse in med en stor bukett rödgula rosor.

Jag älskar kärlek

..

Ibland så orkar man bara inte, energin tar slut och lusten försvinner. Det stadiet befinner jag mig i nu, ingenting känns kul och jag ser inte fram emot någonting.

Det tråkiga är att jag inte förstår.

Fortsättning..

Fortfarande på bibblan.
Jenny: MER PORR ÅT FOLKET!!

På Michels:
Jenny: Jag spyr typ rosa, det är ASCOOLT!

Jenny är ingen fjortis, hon är bara väldigt frispråkig.
Därför skulle jag vilja säga: MER FRISPRÅKIGHET HOS FOLKET!

Plugg på bibblan

Pluggar man med Jenny spårar det ofta ur, främst i riktning mot sex. Varför skulle idag vara något undantag? Det fick bara en något annorlunda vinkling idag.

Jenny: Ja, det var det jag såg på hans nakenbild! Han hade ju JÄTTEFINA lakan!

Drömmar

Jag hatar att drömma.

Är det bra drömmar blir jag arg när jag vaknar, antingen för att jag inte fick drömma klart eller för att det inte var på riktigt. Är drömmarna istället dåliga på något vis vaknar jag med samma känsla i mig som jag hade i drömmen, antingen det handlar om ilska eller besvikelse. Är det däremot mardrömmar jag drömmer vaknar jag oftast glad, men då har natten varit ett helvete och sömnen förstörd.

Bannlys drömmarna!

Nehe?

Det där med att mobilblogga verkade inte vilja funka?

Det är lugnt, jag försöker igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen.

Mohaha!

Ett tecken?

Tänkte precis dra tummen ur och sätta igång med dilemmauppgiften så jag kan bocka av åtminstone en uppgift av fyra. Sätter mig först och pillar lite här för att sedan klicka mig vidare till Blackboard (där ligger uppgiften+mallen). Därr möts jag av texten "Fel: Sessionen är redan igång".

VEM FAN HAR KAPAT MIN LÄRARPORTAL?!
- och när du ändå är där, gör min läxa är du gullig!

Test!Tänkte se om jag kunde klura ut hur det där med att blogga bilder funkar.
Bjuder därför på en nyårsbild!

Självdisciplin

Läxan väntar. Och det kommer den få fortsätta med.
Noll motivation och absolut noll självdisciplin.

Får bli lite Simpsons först!

Godmorgon

7.30 ska Jenny hämta upp mig vid Sveas.
7.37 ringer hon och stör min djupaste sömn för att fråga vart fan jag håller hus.
OUPS!

Nisse ringer..


RRRRRRRR
Jag: Ah ?
Nisse: Hej.
Jag: Heeej!
Emelie & Jenny: "Heeej", det är Nisse som ringer!

Är jag så genomskinlig?

Nisse: Vad gör du?
Jag: Sitter på bibblan.
Nisse: Jaha, ni är inte klara än?
Jag: Nej, inte riktigt
Nisse: Då ringer jag sen.
RRRRRRRRR
Jag: Ah ?
Nisse: Hej.
Jag: Heeej!
Nisse: Vad gör du?
Jag: Jag är på väg till ditt igen.
Nisse: Jaha, ni är klara nu?
Jag: Ja.
Nisse: Fan, jag har ALDRIG hört er så tysta förr!

Jäkla skit!

Jag HATAR att jag ska vara så jäkla pushande när jag inte klarar av det själv.

Jag tvingade igenom att vi skulle renskriva våra intervjuer från VFUn angående Hållbar utveckling till idag, men tror ni att översmarta Malin har gjort detta? NEJ! Det kommer det ägget på NU, tjugo minuter innan hon ska vara på biblioteket.

Bra Malin, jävligt bra.

Neeh

Nu börjar det krypa i mig, jäkla Nisse till att inte ha något tuggbart hemma.

Blev till att jobba med min andra engelska bok: Controversies in environmental sociology. BOORING! Går skitsegt och inte alls bra. Ämnet är intressant men vem fasen orkar hålla energin uppe när det är på engelska och dessutom en internetbok? Jag KAN inte läsa böcker på datorn, det är onormalt och det ska inte gå.

Dumma människor som kan sånt.

Oups

Det gick inte så bra med kompostböckerna igår, och efter kvällsfilen glömde jag helt bort dom. Har läst dom nu imorse istället och damn vilka bra böcker! Fick mig en riktig kompostkick! Detta kommer bli ett bra arbetet. Kompostera mera!

Köttfärsen ligger på tining, böckerna är lästa, frukosten äten och tänderna borstade. Om en timme ska jag börja gå mot bibblan för att sammanställa böckerna. Men nu då?

What to do, what to do

Old times

Sprang förbi min gamla bästis på Maxi, den enda jag verkligen riktigt på djupet saknar. Alla har betytt, men ingen så som den första. Fick höra om hennes liv, träffa hennes nya lilla familj och bara snacka. Minnerna som nu kommer är otroliga, så vackra, fina och roliga. Jag ångrar bara att jag inte frågade om hennes nummer.

Typiskt mig.

Nu ska jag läsa om kompostering, sopsortering och avfall.
Tror inte koncentrationen kommer vara på topp nu, vill bara tillbaka

Matlagning

Detta med matlagning har aldrig varit min starka sida. ALLTID när jag närmat mig köket hemma har jag haft sex oroliga ögon som följer minsta rörelse, och därför la jag ner.

Idag  gjorde jag kyckling, matvete och bearnaisesås, tänka sig att jag kan!

Nisse har fått sitt internet nu, och jag kan ÄNTLIGEN göra förra veckans läxa!


Usch

Detta internetlösa liv man lever nu går en på nerverna! Nisse glömde beställa bredband så vår sysselsättning numera är schack på datorn. Väldigt underhållande, dock mest irriterande eftersom jag förlorar och förlorar och förlorar.

Jag hatar att inte kunna blogga.

RSS 2.0