Idag var det..

Idag var det nära att jag inte kom upp ur sängen. Nu är det större risk att jag odlar rötter i datorstolen. Måste göra mig iordning, måste åka till jobbet, måste jobba. Måste fixa grejer som inte stämde, måste planera, måste till biblioteket, måste plugga. Men så någonstans där ska jag bodyjama. Jag ska jama bort alla måsten, jama bort all stress och all press som gror i magen nu. Jag ska jama mig till förståelsen för att jag inte behöver känna mig stressad, jama mig till energi och ork.

En annan sak som håller mig uppe när jag är så här trött just idag är ett extremt glädjande lönebesked som damp ner i brevinkastet igår. Jag älskar glada överraskningar.

Nu ska tänder borstas, smink kletas på och så är det dags för dagens allvar!

Är det lite..

Är det lite kärringvarning när jag stör mig på vår 14-åriga praos språkbruk? Att inleda V A R J E mening med "asså, hallå!" är inte friskt!

Efter en kväll..

Efter en kväll bestående av matlagning, 55 min BodyJam och 45 min Kettlebells är jag helt jävla slut. Nu blir det mat, dusch, springa ett varv till källaren och sedan satsar jag på en tvärdäck. Jobba tidig tur imorgon och har gjort mer än all planering som ska göras för veckan - jag slutar tiiiiiidiiiiiiigt!

Igår var vi..

Igår var vi för lata för att göra middag. Lösningen? En 1,5liters cola och en familjepizza att dela. Det gjorde susen!

God morgon?!

Jag har länge vetat att jag är en extremt ovass morgonmänniska. Jag är nollställd när klockan ringer, förstår inte vem, var eller vad jag själv är, än mindre vad det är för sabla oljud så tidigt på morgonen.

Imorse fick jag bekräftat att jag tydligen är en lika oskarp kvällsmänniska. På något sätt lyckades jag ställa klockan en timme för tidigt igår - och jag var helt säker på att jag gjorde rätt. Och inte förstod jag bättre när klockan ringde 05.00, trots att jag kunde sovit till 06, än att jag istället för att helt sonika ställa om den snoozade mig igenom en timme.

Att Nils inte ströp mig långsamt är bortom mitt förstånd.

Färgen är..

Färgen är faktiskt skimrigt lila, varför mobilen ville göra den blå vettekatten.

Idag är jag tjurig. Igår kom jag Ä N T L I G E N igång med träningen igen och jag vill vill vill dansa TGIF idag, men neeeeeeeeeeeeeej. Då ska jag ju till skolan igen. Jävla LNU, när jag slutade där sa jag att jag hedanefter skulle köra omvägar förbi Växjö för att jag var så trött på det. Nu är jag där för andra gången sedan jag slutade i januari 2011. 

Man är bra dum.

Fast denna kursen låter vansinnigt intressant, hoppas den lever upp till mina förväntningar.

HAHA, gissa färgen?


Det knallar på

Inskolningen fortsätter gå bra, den stackars mamman får mer eller mindre dra flickan från förskolan för att kunna gå hem. Imorgon testar vi utan att mamman är närvarande och nästa vecka ökar vi tiden! Superroligt!

Jag har dessutom fått ett efterlängtat mail om att traineeutbildningen för att bli instruktör på Wellness drar igång nästa vecka! Vi börjar med ett möte, sammanlagt är vi fem nya tjejer, och sedan drar det igång om vi fortfarande är intresserade. 

Ytterligare en sak som är underbar är att jag natten till idag sov min första hela natt på 1½ vecka. Jag studsade ur sängen med ett stort leende på läpparna 06.00 på grund av detta. Synd att det inte hände för ett par dagar sedan, mitt ena öga är blodsprängt pga all sömnbrist den sista tiden.

Imorgon är förresten min sista jobbdag för veckan. På fredag hoppar jag i min lilla röda och drar mig mot Växjö för att börja skolan igen. Distanskursens introduktion var det obligatorisk närvaro på, så jag fick ta ut semesterdag för att kunna närvara. 

Det enda som just nu inte är fullt så underbart är att förkylningen ligger och pyr i kroppen och hindrar mig från att träna. Imorgon är det en vecka sedan sista passet. Målet är att hinna hem till BodyJamklassen imorgon, men som vanligt timar jag sena jobbturer med tidigare träningstider.

Nu sitter jag med senare lacket på naglarna och funderar på hur jag ska ta bild för att ni ska se vilken fantastisk färg det faktiskt är. Den gör sig inte riktigt på bild nämligen, det är mer av en live-attraction. Väntar på lille Nils gör jag också, jag vill TVmysa!

Trött och glad

Vilken dag! Inskolningen gick som en dans och det var otroligt skönt att få en bra första upplevelse av en sådan sak. Ungen ville inte ens gå hem, utan ville stanna och leka med mig istället! Imorgon fortsätter vi i samma anda, förhoppningsvis!

Efter jobbet hade vi möte, så jag missade inledningen på OurHouse. Men vi fick mycket gjort och jag har lite efterarbete att göra nu medan jag slöglor på Idol.

Dessvärre känner jag hur förkylningen sprider sig i kroppen, men jag vägrar bli sjuk! Kurerar mig med te, honung, kiwi och espeitox för imorgon ska jag bannemig dansa Afro och köra Core!

Usch

Jag har möjligtvis sovit tre timmar inatt. Har vaknat och inte kunnat somna om åtta gånger, det är lagom irriterande. Detta är ju en dag då jag hade behövt vara rejält utvilad, jag ska ensam ansvara för min första inskolning någonsin idag. Med ett barn som är nytt i huset dessutom - i vanliga fall tar vi ju mest över från småbarnsavdelningarna. Och så har jag husstängning dessutom, slutar 18.15. Och förmodligen möte efteråt. Och jag som ville träna, det är nystart för en dansklass på Wellness idag vid 17.30. Känns som att det är ganska omöjligt va?

KLAR!

Sju timmar och fyrtiofem minuter senare är jag färdig! Åh vad här är fint! Och det luktar fantastiskt rent! Nu ska jag käka lite nudlar och sedan är det dags för en promenad till Ekeberg för att hämta bilen som blev kvar efter den underbara kräftskivan igår.

Eventuellt kommer bilder imorgon, nu är här kasst ljus och jag är trött.

Nu det stora problemet.

Allt är klart förutom hall och Nils grejer. Jag är extremt kissnödig, har varit det den sista timmen om inte längre, och måste gå på toa innan jag fortsätter. Men jag vill inte. Jag absolut och definitivt VILL INTE! Inte nu när det är så rent! Det är ju precis städat..

Sovrummet är så..

Sovrummet är så klart det kan bli utan Nils närvarande. Hans skräp vågar jag inte röra, vi har väldigt olika uppfattningar om vad som faktiskt är skräp och vad som inte är det. Köksgolvet håller i detta nu på att torka efter skurrundan, snart ska stolar och grejer tillbaka på sin plats. Just nu väntar jag på att solen ska försvinna så jag kan putsa mina vardagsrumsfönster, kunde ju inte göra det innan eftersom solen ligger på mer eller mindre hela dagen.

Fyra och en halv..

Fyra och en halv timme har gått, vardagsrummet är klart, likaså badrummet och nu är jag i sovrummet. Har kanske en timme kvar innan det är dags för köksstäd! Ska nog ta och bjuda på lite vackra bilder när jag är färdig med allt!

Klev ur sängen..

Klev ur sängen framåt 10.30, käkade kebabrullen Nils tog hem till mig i sin fylleyra i fredags och satte igång att städa.  En och en halv timme senare är jag halvklar med vardagsrummet, and that's it. Jag har varit ruggigt noggrann, har till och med plockat bort kuddarna från soffan och dammsugit (jag har frivilligt rört dammsugaren!!) mellan, under och på dem! När det är klart ska prydnadskuddarna, som är slagna, dammsugna och ute på vädring, läggas tillbaka och så ska jag vandra bort mot datorbordet och vitrinskåpet. Sedan ska mattan ut, datorstolen bort och så ska jag dammsuga och skura! Sedan styr jag kosan mot badrummet! Jag återkommer!

Väntar på att klockan..

Väntar på att klockan ska gå så jag får åka hem till mor och far på kräftskiva! Har längtat ett år!

RSS 2.0