Nu har jag varit snäll.

Eftersom mitt mobilköp var aningen.. spontant, lyckades jag tima det så bra att jag dagen innan tankade min gamla med 200 spänn. Lagom irriterade eftersom de skulle frysa inne om de inte användes innan jag bytte nummer. Så nu har jag, trots ny mobil, använt min gamla sedan i lördags. Men så kläckte Nils snilleblixten att jag kunde smsskänka pengarna som var kvar. Så nu har 50kr gått till NHR (neurologiskt handikappades riksförbund), 50kr till naturskyddsföreningen och 50kr till Amnesty. Det får bli veckans goda gärning. Dock inte helt utan vinning, jag får ju börja använda min nya telefon på allvar nu. Dessutom vill jag att ni håller tummarna stenhårt för mig imorgon, har en anställningsintervju klockan två!

världens finaste vecka

Har haft världens finaste vecka med underbara mimmigrisen, så bloggen har varit gravt bortprioriterad till hennes förmån. Vi har bara lekt, promenerat, busat och myst hela tiden och veckan har sprungit förbi alltför fort. Det enda nya som väl egentligen har hänt är nog att jag skaffat ny mobil, som jag för övrigt skriver från nu. Helt sjukt hur snabbt man vänjer sig vid nya saker. Gick från en knappmobil med T9 funktion till en söt touchmobil med skärmtangenter och jag skriver redan mer eller mindre obehindrat. Rätt Nice. Nu ska Nils och jag goda ner oss i soffan. Jag ser nämligen inte meningen med promenader nu när inte mimmigrisen är här längre.

Hundvakt

Nils och jag ska passa Mimmi nu under veckan Emma och Karl är i Alicante. Jag älskar varje sekund och Mimmi verkar inte misstycka.

Här låg jag i soffan med en arm på kudden. Mimmi klättrar över handen, lägger sig bakom armen och trycker ut huvudet så hon har min arm över sig och kudden att vila huvudet på. Sötnos.

Mimmimys i parken för ett par dagar sedan


Glädjerus!!

Zumban inledde dagen, likt hundra andra lördagar, men denna gången var speciell.

Efter zumban kommer ledaren fram till mig, klappar mig på axeln och säger:
"Ursäkta, jag måste få veta vad du heter?"
"Malin..?"
"Malin, har du dansat mycket förut?"
"Nej, inte ett steg" (glömde bort buggen för två sek)
"Det är så kul att se dig här, du har sådan teknik och glädje, du är verkligen superduktig"

AAAAAAAW!!! Min lördag är gjord, nu kan världen gå under bäst den vill - jag dör lycklig. (dock lyckligare om Nils varit här).

Afrodans och Core..

Afrodans och Core kan verkligen fixa till humöret. Ikväll kommer mami, papi och babysis för att käka gott och titta på Så Ska Det Låta med högtalarsystemet - som jag för övrigt lärt mig hur man sätter igång! Typ..

Tror jag lyckades få en äggreaktion av en fågelbajs på benet innan också. Men inget ont som inte för något gott med sig - jag upptäckte att jag måste hämta ut ny allergimedicin eftersom den gamla gick ut i december.

NIIIIIIIILS

KOM HEM NU!!

Haha, vem..

Haha, vem försöker jag lura? Hur skulle jag klara mig utan min torsdagszumba? Såhär i efterhand känns det overkligt att jag ens tvekade. Jag sprang ner fem minuter innan det började, för hela kroppen skrek. Och nu har jag gjort det, och jag är svettig som en G R I S. Och så otroligt jävla lycklig. Det enda som fattas mig just nu är min älskling, men snart är det söndag!

Nu ska jag slänga ihop mina supergoda smörgåsar och käka dem, keso och blodgrape. Därefter blir det dusch, ingen mening att ta det innan eftersom jag eftersvettas som en klimakteriekossa.

Ljuvligt

Jag har fått min ansiktsbehandling. Och det må jag då säga, det är fullständigt fantastiskt och helt ljuvligt att bara ligga ner och bli ompysslad. Nu sitter jag och velar om träningen eftersom jag inte vill svettas bort den goda doften produkterna gav. Dagens stora i-landsproblem.

Nervositetsmage

Rektorn på en förskola som kan bli en dröm ringde och bad om en anställningsintervju om två veckor. Jag kommer gå omkring med en fjärilsfarm i magen fram tills dess!

Gräsänka

Har varit märkbart gräsänka i snart två timmar och jag är redan trött på det. Kvällen har hittills bestått av träning, mat, varm choklad och tv-tittande. Ska kika en liten stund till sen ska jag sova så jag är pigg när klockan ringer tidigttidigt imorgon.



Filmmys


Idag är första..

Idag är första dagen sedan månadsskiftet som jag har jobbat enligt mitt originalschema. Imorgon blir det övertid men resten av veckan ser likadan ut. Lite småjobbigt för att jag inte får in så mycket pengar på mina egentliga 75%, men vansinnigt skönt att få lite egen tid i veckan med.

Ikväll är det myskväll här hemma. Nils åker till Amsterdam imorgon och kommer inte hem förrän på söndag, så det blir sista gången vi ses innan dess. Planen än så länge är tapas och promenad, men vi får se. Tapas kör vi säkerligen på, men promenaden vettekatten om vädret ska fortsätta vara deprimerande. Film såg vi igår med Emma och Karl så det kanske blir tradigt att ta en ikväll igen. 

Barnen har för övrigt varit sagolika idag, inget måndagshumör hos någon av dem och det gjorde mig lycklig av att vara på jobbet igen. Tråkigt dock att jag ska sluta i juni, men kul att komma iväg och se något annat. Har dock inte fått några besked från jobben jag sökt. Håll tummarna för mig!

Mimmis uppfattning av ordet "leka" :



Käkat gottit..

Käkat gottit och haft mys med mor och far. De bjöd på grillat och friterat och allt möjligt. Snart bär det av mot stan igen och eurovision med Sanna!

Mamma

Med tanke på mammas reaktion på gravinlägget: Nej mamma. Nejnejnej. Du får närma dig dina femtio innan det börjar bli dags.

Jag har gjort som alla andra

Jag har blivit med barn.

Vi har spelat..

Vi har spelat badminton och det var skitkul. Alla, både jag, Nils, Sandra och Sulle, är dock rörande överens om att jag måste öva på min serve till nästa gång.

Hemkommen från..

Hemkommen från en intensiv jobbdag med många känslor. Funderade på en sväng upp på stan för att prova baggybrallorna jag kikat på, men kom på att jag hade tvättstugan, telefonärenden och mat att fixa så det fick vänta. Följer min trend med att slita av mig jeansen så fort jag kommer innanför dörren och ta på mina mjukisshorts. Fast idag är till och med dom nästan för varma. Jag älskar vädret!

Nils har konstaterat..

Nils har konstaterat det hela helgen, så det är väl dags att jag med erkänner. Jag är världssämst på att uppdatera här när jag är ledig/har helg. 

I fredags jobbade jag till fyra, tränade till kvart i sex, sedan göra klart och skicka in läxan, käka, in i duschen, göra mig iordning, andas två sekunder och därefter inflyttningsfest. Nils och jag kastade dock in handduken vid elva, åkte hem och kollade på MMA på TV innan vi däckade i soffan båda två.

I lördags var vi på fika hos Peter och Anki och fick en massa fina presenter från Kina. Därefter hojade vi ut till Bergåsa för mat och umgänge med andra sidan av Nils familj. På kvällen stormade det, men det fixade vi till det också.

Och igår, söndag, satt jag i kyrkan på Nils systerdotters konfirmation och därefter begav vi oss hem till henne för fika och umgänge med deras sida av familjen. Passade dessutom på att stanna till vid Ekeberg och säga hej till min familj på hemvägen. När vi kom hem och gick vi och gjorde en massa måsten samtidigt som vi tog en promenad, och sedan lyxade vi med fruktsallad och ingenting alls.

Nu är det måndag igen och dags att bege sig mot jobbet.

Känner mig..

Känner mig någotsånär klar med uppgiften som är duo to söndag. Ska läsa en extra gång imorgon när texten fått vila, sen är jag färdig med plugget. Ska ta en termin utan plugg har jag bestämt. 

Zumbade idag igen och jag känner mitt beroende bli större och större. Hoppas att den underbara ledaren ALDRIG slutar. Imorgon jobbar jag 7.30-16, gymmar 16.30-17.45 och sedan är kvällen bokad för fest hos Folle. Kommer säkerligen däcka däckens däck och åka hem vid nio. Men inte beroende av alkohol, utan övertrötthet. Eller om jag skiter i det och tar en soffkväll med tidigt sängläge? Får se.

Kom hem med..

Kom hem med världens plugginställning, tänkte att jag skulle få slutuppgiften klar idag. Och så ringde jag Nils. Och han berättade att datorn kraschat. Och min bärbara har inte wordprogram. Oh Happy Day.

Så här sitter jag nu, åtta timmar innan uppstigning och skriver som en galning. Ska lägga mig om en stund, tänkte bara få litteraturgenomgången klar. Eller så väntar jag med det till imorgon också? Jag är faktiskt sjukt trött. Ovanligt va?

En lång dag..

En lång dag avslutades med levergryta och ris serverat. Sänder massa kärlek till mamma, pappa och Nils för detta. Och som avrundning dricker jag supergott vaniljte med den bästa honungen jag någonsin köpt - hemmagjord hösthonung (fynd från brunnsparksloppiset). Kort och koncis uppdatering, klockan ringer nämligen 05.00 imorgon. Har sagt det förut och kommer säkerligen säga det tusen gånger till: det är tur att jag älskar mitt jobb.

Förhoppningsvis har vi..

Förhoppningsvis har vi gjort sommarens bästa inköp - en grill! Den invigdes igår tillsammans med Emma och Karl. Nils och Karl skötte köttet och Emma och jag gjorde potatis och rödbetor i ugn, grönsallad, dukade, stekta grönsaker och svamp och massa gottit. Sedan blev det spel kvällen lång.

Dessutom var vi på Ronnebyloppiset igår. Det tråkiga var att vi hann vara där i 20 minuter då det började regna. Varade förvisso bara två minuter men alla började plocka ihop. Vi fyndade oss åtminstone en tång, hemmagjord hösthonung samt eucalyptushonung och glasmuggar vars användningsområden vi är oense om. Jag säger te/varm choklad, Nils säger Irish Coffee. Jag är ganska säker på att det funkar till både och.

Från och med idag jobbar jag heltid eller mer i två veckors tid, vilket inleds med en 7.30-17-tur.

RSS 2.0