Kvällspromenad..

Kvällspromenad med finaste och matade fåglarna.
Lyxade med jordgubbar, mjölk och socker när vi kom hem.
Nu blir det en snabbdusch och sömn, 05.15 är jag igång igen.
Eller vad fasen, jag tar sovmorgon. 05.20 blir bra.


Lägenhetskik

Idag var Nils och jag och tittade på en lägenhet som båda två mer eller mindre blev kära i.

Det som störde mig lite var att där inte fanns en köksfläkt, utan något koltjofräs som skulle avlägsna fettet från luften och därefter ändå behålla luften i rummet.

Något som vet om detta verkligen är bra?

God Morgon

Trots att jag i morse kom ihåg mina solbrillor fick jag ett kryp i ögat.
Det letade sig genom glappet mellan hud och båge i överkant och damp ner.

Godmorgon på dig också, Herr Knott.

Kvällsmat

Sitter i soffan och läser bloggar samtidigt som jag slötittar tv.

Blev sugen på något gott så kokade mig varm choklad som jag doppar grekiskt lantbröd i. Dessvärre är chokladen gjord av laktosfri mjölk, vilket inte alls är lika gott. Men så går det när man är förvirrad vid handlingen och kommer ihåg pojkvännens mjölk men inte den egna.


Det är..

Det är skamligt att säga det, men förutom mina cykelturer till och från jobbet och en snabb runda till Cityhallen så har jag suttit inne hela dagen. I detta fina vädret. Det är skamligt. Skäms Malin.

Hrm?

Upptäckte precis att en mobilbloggning från i fredags publicerats idag?
Snacka om försening.

Jag borde bli..

Jag borde bli sierska. Dagen fortsatte precis i samma anda som den startade.

Inte bara glömde jag mina solglasögon, jag upptäckte senare att vattenflaskan var kvar hemma och att mitt frukostäpple som jag alltid har i jobbgröten var glömt. Happy me.

Fortsatte med jobbet, där ena chefen glömt programmera mitt kort så jag kom in i ett rum som tillhörde mitt område. Det är dock fixat nu.

Hemvägen var lika insektsfylld och trots att munnen var stängd var jag så illa tvungen att hålla ögonen öppna, vilket straffade sig.

Hemma blev det inte mycket sömn av diverse orsaker och nu sitter jag och väntar på att ugnen från 1654 ska dra igång så jag kan börja med maten.

Oh, just det, magen gör ont.

Jag får vara gnällig idag.

Tivolit kom till campingen och Nils har vu...

dsc00797 (MMS)

Tivolit kom till campingen och Nils har vunnit två gula halsband, ett till sig och ett som han gav mig. Dessutom vann han en bollkastargrej, och vinstvalet stod mellan en enorm uppblåsbar snopp och en nalle. Eftersom jag vägrade ha snoppen framme om han skulle ge mig den tog han nallen. Sötnils!


Jag sa ju det. Är på jobbet tidigare än dö...

Jag sa ju det. Är på jobbet tidigare än dörrarna öppnas. Jag har i alla fall tur med vädret.


Cykelturen till jobbet idag var nog den me...

Cykelturen till jobbet idag var nog den mest insektsfyllda och långsamma någonsin. Till råga på allt så glömde jag mina solglas hemma hos Nils. Något säger mig att dagen kommer fortsätta i samma fantastiska anda som den börjat. Let's hope not.


Som om inte..

Som om inte Ölandssolen räckte tog vi idag en sväng med båten i gassande solsken. Stannade till vid en ö och solade, fikade och mös.

Nu snabblunch och sedan träffa folk och umgås.

Hemfärd med ett stopp på BurgerKing och et...

Hemfärd med ett stopp på BurgerKing och ett i brömsebro. Tror detta kan ha varit den bästa midsommaren hittills.


Jag har kommit på att världen är så mycket...

Jag har kommit på att världen är så mycket finare genom ett par solglasögon.


Spelade minigolf och jag var den solklara ...

Spelade minigolf och jag var den solklara vinnaren med spelets enda två hole in one. Killarnas reaktion var att förneka att jag spelat med dem alls. Dåliga förlorare? Jotack. Nu spelar vi kort, snart startas grillen och sen blir det hemfärd.


Såja, maten nere. Nu blir det dricka och g...

Såja, maten nere. Nu blir det dricka och gott sällskap med andra röda ansikten, vi ser alla ut som tomater. Det kommer bli en smärtsam natt.


Brännbollens sista match vann vi tack var...

Brännbollens sista match vann vi tack vare Nisses varvning och mitt löp - ett poäng vann vi med. Nu blir det gott att dricka i väntan på att grillen ska startas.


Andra doppet var något kallare än förra, n...

Andra doppet var något kallare än förra, nu blir det brännboll innan grillen tänds.


Första doppet avklarat, och jag blev posit...

Första doppet avklarat, och jag blev positivt överraskad av värmen! Synd att molnen är på väg bara.


Mumsat pannkakor och jordgubbskaka hos Nis...

dsc00796 (MMS)

Mumsat pannkakor och jordgubbskaka hos Nisses mormor, efter en sväng på lövmarknaden. Nu bär det av till öland i våra nya heta brills.


Håhåjaja

Nils och jag åkte hem till mor och far för lite grillmiddag. Åt massa godsaker och sedan började paniken inför allt som ska fixas till Öland göra sig påmind. Vi sprang en runda på citygross för att handla sista maten, och sen gick vi tillbaka hem till mitt för att spela kort.

Vid tio kommer jag på att bilen är otankad, otvättad och täckt av brännande fågelbajs. Inget som skulle med, tält, liggunderlag, sovsäck, stolar osv, var packat och jag drog igång med detta medan Nils åkte tillbaka till jobbet. Efter biltvätten upptäckte jag också att oljan var låg, vilket skapade ytterligare panik. Tänk om jag inte märkkt det innan vi åkte?

Nu är åtminstone i stort sett allt fixat. Imorgon ska vi packa kläder och hygienartiklar, gå på lövmarknaden och sedan bär det av till Kalmar och Nisses mormor. Därefter vidare till Öland för att sätta upp tältet och mysa med gänget.

Hoppas på en bättre natt, om inte annat för Nisses skull.

Klänningen

Frida säger:
vi vill se bild på dig i klänningen :D

Svar:
Såhär såg jag ut, plus ett par svarta leggins. Kände mig vansinnigt obekväm, men familjen var så  snäll och sa att jag var jättefin. Fast å andra sidan, hur många skulle kunna säga till någon att de såg löjliga ut? Skänker en extra tanke till Sanna som var snäll nog att låta mig länsa hennes garderob och låna ut outfiten till mig.


Livet med en..

Livet med en pojkvän osm med jämna mellanrum åker på beredskap/jour är inte lätt. Inatt har hans jobbtelefon  skrikit mer eller mindre konstant tills han fick dra till jobbet runt tretiden. Fram till dess hade jag kanske sovit knappt två timmar?

När han springer iväg vaknar jag till och blir orolig - alltså inte mycket sömn förrän han kom hem igen vid sju.  Väl hemma så hade han arbetat upp en kroppstemperatur nära kokpunkten och ville samtidigt mysa. VARMT - inte mycket sömn. För kanske tjugo minuter sedan stack han till jobbet igen, han fick ta sovmorgon med tanke på natten.

Eftersom vi igår var hurtiga och hade en konstig illusion om att nätter är till för sömn bokade vi tvättstugan från 07.00 imorse. Nils hann inte göra något innan han fick rusa, stackarn har ju fått sova kanske tre timmar och jobba fyra-fem timmar inatt plus att han ska jobba nu.

Så jag knallade mig upp, sömndrucken och i ett tillstånd som absolout inte kan klassas som vaket tog jag tvätten och pallrade mig ner till tvättstugan.

Fortfarande trött som ett as ligger jag nu i sängen och funderar på hur jag ska göra. Att somna om nu innebär att inte vakna förran någon gång runt elva, vilket i sig innebär att jag sovit för mycket inatt och kommer ha huvudvärk och vara seg hela dagen. Att inte somna om nu innebär å andra sidan att jag fått för lite sömn inatt, vilket medför tjurighet och för tidig trötthet senare under dagen.

Detta är dagens stora i-landsproblem.

Hemkommen från..

Hemkommen från ett, trots klänning och leggins, mycket mysigt kalas för Agnes. Det bjöd på supergod fika och mat, massa gos och trevligt prat.

Resten av kvällen tänker jag dock spendera i mjukiskläder i soffan med en bok. Väldigt skönt.

Förändring

Tog en sväng in på systemet idag. Plockar på mig cider och ställer mig i kassan för att betala. La fram flaskorna och killen i kassan ber om legitimation. Räcker fram den och fortsätter plocka upp varor.

Efter ett tag märker jag att han inte slagit in något alls och att bandet inte rört sig en millimeter. Tittar upp och ser killen sitta framåtlutad med mitt körkort mer eller mindre bredvid mitt ansikte och verkligen granskar det och mig för att se om det är samma person.

Nog för att det är skillnad, men man ser ju ändå att det är jag.

(sen att jag idag är snyggast som få har ju inte med saken att göra)

Kalas

Imorgon är det kalas för Agnes. Jag har under ett svagt ögonblick lovat henne att ha klänning eller kjol på mig på kalaset.

Idag har jag irrat runt som en galning på stan och länsat Sannas garderob, enbart för att konstatera att jag ser förjäklig ut i sådana kläder. Till slut fick Nils och Folle välja outfit, jag har noll ansvar för hur jag kommer att se ut.

Detta är ångestframkallande.

Mat

Just i detta nu är jag så hungrig att magen går baklänges. Vet ni hurdan jag blir när jag är hungrig? Jag blir tjurig. Djävulen själv skulle ha problem med mig när jag är hungrig.

Nils sa åt mig att ta en smörgås medan vi gör maten. Det gjorde jag och min mage börjar bli glad. Glad mage = glad Malin.

Idag blir det Chili Con Carne. Och lantbröd. Och turkisk yoghurt. Jag är så sjukt sugen.

Sommarplaner

Nils och jag testade våra vigheter, och trots på tok för mycket stillasittande har jag fortfarande lite i mig. Det som grämde mig mest var dock att jag inte längre kunde gå ner i brygga, utan var tvungen att lägga mig på golvet för att dra mig upp. Det får bli sommarens projekt att fixa till.

Under högstadiet var jag en jävel på det annars. Jag kunde gå omkring i denna position och hade inga problem alls med att komma ner från stående ställning. Jag kunde till och med först ställa mig på händer och från den ställningen låta fötterna falla baklänges och ta emot marken i en bryggposition. Kanske ska satsa på att lära mig det med i sommar? Låter fint.




(jag vet att jag egentligen ska ha hela foten i marken och benen i en rakt fallande linje, glömde dock bort det när bilden skulle tas)

På tal om dans.

Jag är faktiskt lite sugen på att lära mig jive. Seriöst, hur bra konditionsträning borde inte det vara? Ser sjukligt kul ut.

Hihi, bugganmälan..

Hihi, bugganmälan är nu inskickad och den 15e september börjar fortsättningskursen! Längtar redan.

Tvingade Nils att öva lite med mig nyss och det första han gjorde var att dra ner persiennerna. Efteråt erkände han dock att det faktiskt är lite mysigt.

Nu väntar ett par veckors nervös väntan på svar huruvida det fanns plats eller ej.

Blev ännu..

Blev ännu ett besök hemom idag. Kelade med bebisarna och snackade skit.

Solen bråkade med oss och sprang in bland molnen så fort jag och mamma klädde av oss och la oss i solstolarna, bara för att kika fram igen när vi gav upp.

Nu ska jag kura ner mig i soffan med min bok, kanske koka lite varm choklad som sällskap. Varför inte liksom.

Förresten!

Idag fick min älskade pumpaväxt flytta hem. Titta nu så tomt och eländigt det är här i fönstret! Hoppas phyllisbebbarna tar sig ordentligt, här behövs något växande.

Åh vilken dag!

Dagen började med en dusch och frukost medan Nils fortfarande sov ruset av sig. När han väl pallrat sig ur sängen våldgästade vi mor och far, vilket var väldigt lämpligt då grillning stod på schemat.

Vi åt supergott kött med  potatis, sås och sallad, spelade kubb och andra spel och gosade med kaninbebisarna. Passade på att lägga oss i solen för att få lite färg också. Fräknarna är på väg och jag känner mig fräschare än på länge!

Framåt kvällningen bjöd pappa på rabarberpaj och vi spelade ett par rundor Skitgubbe innan vi kom på vad klockan var och bestämde oss för att det var dags för hemfärd. Då överraskade mamma oss med att ha gjort en liten helgskinka som vi fick ta med oss.

Tanken var att vi nu skulle spela basket med Folle, men jag frös så mycket att Nils fick bege sig iväg själv. Jag ligger istället i soffan och läser en av mina senaste Traderavinster - boken "säg det inte till någon"

Detta har varit en av de skönaste och mysigaste dagarna på länge.

Grannfest

Hrm, grannarna kör på ett riktigt jäkla röj ikväll. Låter som att  taket ska braka in och som om det är jag själv som spelar musiken och har skrikande folk i lägenheten.

Men vad gör väl det?

Det är det som är så skönt med denna lägenheten. Alla i huset har rätt att leva och det är inget gnäll för att någon har en sånhär riktig röjfest.

Ärligt talat är det nästan lite kul. Jag störs inte av ljud när jag ska sova, och jag blir nästan lite glad när jag hör folket som skrattar och pratar. Det känns bra att de har det bra och att det är okej.

Fast det kanske bara är jag som är lite felkopplad i huvudet, vad vet jag.

Är precis..

Är precis hemkommen från Sannas. Vi slog ihjäl några timmar med film och massa prat, supermysigt. Klämde i oss två påsar popcorn, en liter vatten var och "några" vingummin. Fusk, jag vet, men det fick bli så.

Nu ligger jag i soffan hos Nils och kikar Batman, blev en rätt soft avslutning på kvällen. Kände att jag behövde det.

Dagens mumsmums

På min vanliga cykeltur på väg från jobbet stötte jag på dagens glädjespridande mumsupplevelse. Eller något liknande.

Ett kryp och jag hade tydligen samma färdväg fast vi skulle åt olika håll. Krypet kraschade.

I mitt öga. 

Och fastnade.

Jag var måttligt lycklig när jag halvt blind fick stanna cykeln och pilla ut fanskapet. Jag är fortfarande nojig över om något äckligt krypben ligger kvar någonstans i ögat. Isch!

Mamma ringde..

Mamma ringde mitt i mitt uppvaknande och vi tog en sväng på stan. Hittade mig en luvtröja och två linnen, fortfarande ingen kjol.

Hittade ett par superfina jeansshorts också, men min storlek var för tight i midjan och den över satt som en sopsäck. Ska jag ta detta som en hint? Hmm. Näe, jag skiter nog i det.

Hoppsan.

Det blev visst ett par arbetsdagar under min ledighet trots allt. Imorgon ska jag in igen.

Kroppen var inte van vid att arbeta och vara igång. Allt funkade fint på jobbet och jag var hyfsat pigg när jag cyklade hem. Haha, tänkte jag, och folk som säger att jag kommer vara trött och tjuring - där fick de.

Och visst fick de. Dessvärre inte fel som jag ville utan helt rätt. När jag kom till stan och satte mig i soffan började ögonlocken gå ihop. Tänkte för mig själv att jag väl kan sova en kvart då då.

En timme senare vaknade jag nådigt förvirrad av att Nils sliter upp dörren. Första tanken var "fan det är fredag och jag är SEN".

Det var torsdag och jag var trött. Imorgon är jag på att igen, sen tar jag en veckas semester. Mohaha.

Säg hej till SnyggJöns.

dsc00768 (MMS)

Säg hej till SnyggJöns. En av de fem fina gullungarna vi har hemma.


Det är sol..

Det är sol och det gör mig glad. Cyklade hem till babysis som ligger hemma och är klen. Bjöd på de tre bitarna sockerkaka som blev över efter mitt bakryck igår. Nils som inte var det minsta sugen åt för övrigt fyra bitar. Om det inte var fem?

Det känns verkligen skillnad i hela kroppen när solen är framme. Stanna nu, annars tjurar jag.

Jag sa ju det!


Blev galet..

Blev galet gottesugen så slängde ihop en äggfri sockerkaka som står och bakas i ugnen. För att göra det spännande tog jag hälften av degen och öste i kakao. Ska bli kul att se hur detta blir.

Idag tog jag..

Idag tog jag mig en sväng på stan. Sprang in i Frida och tvingade med henne runt stan på klädjakt, stackars tös.

Därefter gick jag hem och  började med maten. Nu är allt fixat och jag är dösstrött. Vet inte vad det är med mig, trött och yr konstant. Bah.

Eftersom min..

Eftersom min pumpaväxt spelar på Nils sista nerv, då den nu sträcker sig förbi hela fönstret och dessutom trasslar in sig i persienner och prydnadssaker, så ska den snart få flytta hem till mig istället.

Istället påbörjade jag ju phyllisodling. Och titta! Mina phyllisbebisar är på väg!


Babadam!



Snart blommar det!

Idag är det..

Idag är det för övrigt tre år sedan jag tog studenten. Jag börjar bli gammal.

Två timmar efter..

Två timmar efter jobbintrot är jag hemma igen. I stort sett alla arbetskamrater jobbar nu. Det känns ganska fint.

Jag var förberedd på nio-tio arbetsveckor, men fick sju. Denna vecka är det introvecka och eftersom jag placerades på områden jag varit tidigare ska jag bara in en dag, och det kommer chefen ringa om någon gång framöver. Nästa vecka har ingen av de ordinarie på mina områden tagit semester, så då är jag helt ledig.

Att inleda sommarjobbet med två veckors ledighet är inte helt fy skam.

Ännu bättre är det faktum att jag bara kommer jobba mellan sex och halv ett om dagarna. Och att jag får vara inom psykiatrin där jag trivs som bäst. Detta kommer bli en bra sommar.

Jobbpepp

Sitter i soffan och peppar inför jobbintrot.

Ska gå ner till cykeln om tio minuter och därefter är sommarens verklighet fastställd. Jobbtider, arbetsplats, kläder och allmän info ska fixas idag och sedan blir det ledigt. Låter ganska skönt i mina öron.

Saknad

15 dagar. Det har gått över två veckor sedan Tuffis gick ifrån mig. Från oss.

Jag saknar henne. Jag saknar henne varje sekund av varje minut av varje timme av varje dag.

Jag drömde om henne inatt. Jag gick i en skog och hörde ett välbekant läte. Ser Tuffis i en trädtopp, hon tittade på mig. Jag stäckte upp handen mot henne och hon flög ner och satte sig på mitt finger.

Vi kelade, hon kurrade och plockade med mina smycken som hon brukade. Hon såg så pigg ut, så levande och hennes näbb var kort och fin. Hon mådde bra och hon var med mig igen. Det var så verkligt.

Att vakna var som att få ett knytnävsslag i magen. Jag ville inte, jag ville vara med Tuffis.

När man tänker på det är det helt sjukt hur mycket saknad man är kapabel till. Jag skulle göra vad som helst för att ha min flicka hos mig igen. Vad som helst.

15 dagar. Och en evighet kvar.

Kommenterar under Emmas student.

Mamma till mig när vi väntade vid trappan:
Men.. Vad luden du är! Det är ju flera centimeter. (sedan drar hon i mina "polisonger")

Emma när hon kommit hem och jag frågat om jag var finklädd:
Ja! Jag tänkte det innan när jag såg dig att "fan, min syster ser ju ut som en tjej".

Min familj är speciell, men alla kommentarer sägs med kärlek. Hoppas jag.

Härlig lördag

Har myst i soffan med de ulligaste gulligaste kaninbebisarna på magen.

Nu ska vi snart grilla och spela kort. Jag gillar min lördag.

Gårdagen

Dagen igår var galen. Så mycket att fixa, så mycket att ordna, hinna med, komma ihåg och tänka  på. Men det gick fint och blev faktiskt väldigt lyckat.

Emma gick ut på trappan, åkte Dragsötåget, tappade plakatet och kom hem. Gästerna kom, presenter öppnades och vi åt mängder av mat, snackade skit, retades och hade mysigt.

De vuxna gick hem, Karl kom glad i hågen, kusinerna och respektive började dricka och spela Barngeni och Våghals. Karl svalde ett halvt paket kåtpiller, Emma, Nils och jag nöjde oss med ett var.

Åkte till stan och skulle bjuda Karl och Emma på dricka på PM. Emma sa pass och Karl köpte istället en cider till mig. Mötte upp övriga och skakade röven på piraten till kvart i tre. Svett, glada miner och skakat fett överallt.

Det hela blev väldigt bra och jag är väldigt nöjd.

Igen: Grattis babysis.

Studentfirande.

Idag är det babysis' student och mycket som ska fixas.

Jag har fått lite åldersnoja över detta. Tre år sedan jag stod på trappan. Tre år sedan jag hade sista dagen med klassen. Tre år sedan gymnasietiden var över. Det är sjukt. Känns som ett. Max.

Jag får trösta mig med att det är ett halvår kvar innan jag tar examen.

Ska hem och hjälpa mamsen göra iordning hemma nu.

Babysis konstaterar

Babysis:
du är lite småkonstig :P

Svar:
Äsch, smickrare där.

Käkar lite..

Käkar lite kokade rödbetor och samlar energi.

Tvätten ska snart skötas igen och i samma veva ska jag handla smör. Vi har en fantastisk förmåga att aldrig ha allting som behövs till middagarna hemma i den här lägenheten. Lite av ett irritationsmoment faktiskt, men jag får ju i alla fall motion.

Sitter i soffan..

Sitter i soffan och filosoferar lite. Tre timmar efter uppstigning och efter en handlarunda, spring i en affär, käk och disk samt skött tvätten och sprungit några 100 gånger i trappan är jag redan trött. Det är ganska patetiskt om du frågar mig.

Tittar på mina armar och inser att jag är ganska.. luden. Äh, hårig heter det. Det är lite kul såhär i sommartider. Huden under blir bränd och brun medan håren bleks och blir vita. Det blir en kul kontrast. Det fina i kråksången är att det håller mig varm om vintern. Så är det.

Oops, my bad.

Affären var öppen. Frukosthandlardags!

Bah

Ibland blir jag nästan rädd för mig själv. Igår sov jag till närmre halv elva, elva innan jag med tvång slet mig själv ur sängen och idag vaknade jag när Nils gick hemifrån kvarit i åtta och kunde inte somna om.

Kroppen ville inte, tydligen var jag färdigsoven trots att jag inte lagt mig tidigare än någon annan kväll.

Fast det känns ändå ganska bra att vara uppe tidigt. Frågan är bara vad jag ska göra nu? Jag skulle startat dagen med ett besök i tvättstugan, men maskinerna satte Nils igång innan han gick så de är låååångt ifrån klara. Därefter skulle jag handlat lite frukost men affären öppnar inte än på en timme. Jag funderade på bibblan en sväng men den öppnar inte förran tio.

So, what to do what to do.

Fick skattepengar..

Fick skattepengar idag så Nils och jag lyxade till det med en lunch på Bistro Java. Köpte mig en bok på hemvägen, vuxen som man är, och tänker inte lyfta röven ur soffan förrän den är slut.

Om den är bra vill säga.

Sånt här sysslar min pumpaväxt med under natten.



Jag är glad att jag numera tittar efter ifall den har satt fast sig någonstans. Annars lär hela projektet gå åt skogen. Frågan är hur lätt den tror att det är att rädda den när den ska krångla så förbaskat?

Och Nils, låt bli persiennerna.

Bah

Vi sover alltid med ett fönster på glänt och med balkongdörren på glänt. Det behövs luft och kyla för att sova bra. Men så finns det ett litet problem med detta, och det är att alla ljud utifrån låter som om de var två cm från örat.

Imorse blev detta problem extra tydligt. Det var några problemungar på gatan som bestämde sig för att det skulle vara en bra idé att åka skateboard innan klockan ens slagit 05.00.

KRKRKRKRKRRKKRKRRRRRR
HAHHA!
KRKRKRKRKRKRRRRBRRKRKR
KRKRKRKKRKBKRKRKKR
HAHAHAHA!
KRKRKRKRKRKKRBKRKRKRK
KRKRKBKRKBRKRKRKR
HAHAHA!

Oh, happy us.

Nya bekantskaper


Min ring som jag budade hem från Tradera för evigheter sedan. Den kom idag och är på intet sätt alls som jag tänkt mig, men tror jag är ganska nöjd ändå.


Växten, som vi förvisso haft i säkert sju-åtta månader, men som äntligen planterats på riktigt.


Min älskade pumpa som växer sig större och större för varje dag som går. Igår hade den virat sig runt persiennen så jag var nära att dra upp alltihop med rötterna. Jag hann hejda mig. Man vet väl hur man gör.


Och slutligen mina nya små pluttar som är nybefruktade så att säga. Sådde fröna idag så om en vecka bör en liten grön plutt sticka upp. Det ska  bli phyllisar när de är klara.

Jag tror inte..

Jag tror inte min mage fungerar som den ska. Idag har jag varit hungrig precis hela dagen och ätit allt jag kommit åt. Käkade middag för två timmar sedan och jag är så hungrig att jag slår knut på mig själv.

Gröt och te nu så får vi se vad jag mer hinner glufsa i mig innan kvällen är över.

Tuffis



29/5-10 gick världens finaste personlighet och bästa vän bort. Efter sig lämnade hon ett enormt tomrum och en överväldigande saknad. Tårarna kommer varje gång hon nämns eller jag påminns om henne, att skriva detta är bland det svåraste jag gjort. Men nu vet ni.

Flyg fritt min vackra älskling.
Jag saknar dig.

RSS 2.0