Igår drog vi..

Igår drog vi ihop ett kompisgäng och hade lite afterwork. Käkade på Harrys, tog ett par drinkar på Antons och sedan tillbaka till Harrys igen eftersom Sulle sa att de hade stans bästa äpplemojito. Och det måste jag faktiskt erkänna, de var supergoda!

Idag började jag dagen med zumba och tog en snabb sväng på stan. Nu ska vi snart hem till mor och far som ska bjuda på godsaker och slänga ut oss vid halv åtta. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se, klart är iaf att Nils och jag har kännt varandra i sex år idag.

Det har inte..

Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, förmodligen mest eftersom jag varit upptagen och iväg mer eller mindre konstant. I tisdags jobbade jag och hade möte. Däremellan mellanlandade jag på ekeberg för att slippa bensinkostnaden att dra mig in till stan för en timme. Mötet varande till halv nio och när jag kom hem var jag helt urlakad, vilket förvisso var rätt bra eftersom jag skulle upp 05.00 dagen efter. Så då däckade jag halv tio i Nisses knä i soffan.

Igår hade jag tidig dag på jobbet, åkte ionom ekeberg och släppte ut hundarna, tog en powernap på tio miuter hemma, förberedde maten, gick på zumba, tog en 1,5h promenad med Emma och Mimmi, småhandlade drack te hos Sanna och direkt därefter stack jag bort till Emma på varm choklad och skitsnack. När jag kom hem blev det ytterligare en tvärdäck.

Och nu är det en ny dag. Först jobb (sen dag) och sedan eventuellt köra runt och fixa med en massa grejer som egentligen skulle fixats för flera veckor sedan och därför kanske inte ens går att fixas med och därefter zumba. Vad kvällen har att erbjuda däfefter återstår att se! Nu ska jag borsta mina tänder och bege mig!

Då var det nästan måndag igen.

Fast ändå inte. Första arbetsdagen är en tisdag och återigen är det en fyradagarsvecka. Synd att inte helgen kommer vara lika länge, men ändå härligt att vara tillbaka! Nehe, dags att bege sig.

Laddar inför..

Laddar inför färd till Ekeberg och påskmys med världens bästa familj!

Kalmar

Idag styrde mamma, pappa, Emma och jag kosan mot Kalmar och tog oss en rejäl shoppingrunda. Jag köpte mig två par skor, en termos, ekologisk lakrits och lite smått och gott. Hittade även en supervacker underbart grön-vit regnkappa som satt som gjuten för mig. Snålgeten i mig kickade in och trots att mamma erbjöd sig att betala 200 spänn åt mig struntade jag i den. Och nu. Som jag trodde. Jag ångrar mig.

Men vad ska man göra åt saken? Dagen var i alla fall fantastisk och jag älskar vädret! Nu inväntar jag Nils, jag har gömt en påskpresent i lägenheten som han ska få leta upp.

Glömde ju det bästa av allt!

När vi spelade basket, Nils jag och Folle, låg jag som vanligt under.

Vi spelade 21 (först att nå 21 poäng vinner) och Nils hade sexton, Folle sjutton och jag åtta.

Så sätter jag bollen - nio poäng. Sätter två trepoängare - femton - och missar tredje kastet. Det går runt igen och killarna missar sina bollar. Jag sätter min - sexton. Sätter en trepoängare - nitton.

Killarna är kvar på sina sexton och sjutton och blir kaxiga som fan: "aldrig att du sätter denna" "du fixar det aldrig" blablabla. Så jag ställer mig vid tvåpoängsstrecket och skjuter bollen - RAKT NER I KORGEN!! JAG VANN MOT TVÅ FLAGGSTÄNGER I BASKET! 

Och det kan jag berätta: de är världssämst på att förlora och speciellt mot tjejer.

När livet levs som livet levas skall

Dagen påbörjades vid tio, efter en rejäl sovmorgon. Knaprade i oss frukost och hoppade på hojarna och styrde kosan mot Lyckeby. Vi tog vägen förbi Hästö och jag älskade varje sekund. Väl framme spelade vi basket med Folle och mös lite med Bonzie. Därefter bjöd dagen på grillad korv på mina föräldrars altan och sedan spenderade jag och mamma timmar och åter timmar i trädgården med att så, kela med kaninerna, flytta runt kaninburarna och fixa och dona med dem samt leka med grannens och våra hundar. Nu blir det käk och sedan drar vi nog inåt stan igen. Min förhoppning är att dagen fortsätter som den har varit hittills - underbar.

Cykeltur från..

Cykeltur från Bergåsa där det bjöds på hemmagjord pizza och chokladmousse med grädde och jordgubbar. Nu ska vi bara komma på något att göra också. (Jag sitter på cykeln med benen i marken)

Sitter på ekeberg..

Sitter på ekeberg med Nils och pappa. Eller ja. Nils fick för sig att gräva utanför garaget och pappa försvann för ett tag sedan. Så jag antar att det bara är jag som sitter här och ugglar lite för mig själv. Kanonsällskap om du frågar mig. Mihihi.

Mer förvirrad än någonsin.

Jag har inte direkt haft en skarp morgon om man säger så.

Först när klockan ringde var jag säker på att det var brandlarmet och flyger upp i sittande ställning och viftar i panik med huvudet (!?), sedan kommer jag på att det ju måste vara lampan och tänder och släcker den ett par gånger. När inte heller det får tyst på larmet får jag för mig att det måste vara något jag har i en av nattygsbordslådorna, så jag öppnar och stänger dem för att hitta något som tjuter. Det är först när Nils grymtar "ÖÖÖÖH" som jag inser att det nog är mobillarmet och att det förmodligen är dags för mig att gå upp..

Efter min inte alltför smarta start på dagen hoppas jag på bättring. Det är påskfest på jobbet idag och i måndags fick jag en berättelse uppkörd under nosen med kommentaren "vikarier gör alltid denna". Så jag ska tydligen ha en föreställning för alla Myggor och Nyckelpigor. Kommer bli intressant.

Dessutom är det redan veckans näst sista dag. Och zumba. Rätt nice

Trött men glad..

Trött men glad efter en dag med jobb och träning.

Älskar mitt jobb men gillar skarpt att det är en fyra-dagars-vecka följt av fyra dagars helg och därefter ytterligare en fyra-dagars-vecka. Känner att jag behöver det.

Vad jag dock inte gillar är att Wellness också tar helg och därmed ställer in torsdagszumban och min kombinaton med afrodans och core på fredagen. No like.

Dagen i fantastiska bilder


Man får ett..

Man får ett härligt rus efter träning, nästan som en klarsynt berusning. Och mitt i min glädjeyra bokade jag Afrodans och Core till imorgon och zumba till lördag. Kanske en något för berusande berusning?

Fråga

Alex frågar:
Är han inte halvvägs till 50, när han är 25?

Svar:
Rent logiskt så jo, men jag räknade bara entalen: att han är i mitten på sina tjugo och bara har hälften av dem kvar innan han är 30.

Det har blivit..

Det har blivit ett par hektiska dagar. Tre dagar i rad har jag mer eller mindre jobbat tio-timmarspass samtidigt som jag försökt hinna med att fira Karl, fira Nils, städa och fixa med tårta inför kalas och hålla mig själv vid liv. Igår däckade jag vid tio efter kommentaren "SHIT, vad du är mörk runt ögonen" från Nils. Gulledig.

För övrigt fyllde han 24 igår, så nu är han gammal! Ett år till så är han halvvägs till 30! Av mig fick han ett pokerset och ett halsband.

Nu ska jag göra mig iordning inför dagens arbete. Idag jobbar jag 7.30-16, och jag är glad att det inte är 10 timmar. Någonstans verkar de ha glömt att jag bara är anställd på 75%. Jag väntar med spänning på lönen.

Trött, Tröttare

Tröttast

Humor

Jag skulle ta mig ett glas proviva och upptäckte att yoggin fortfarande stod i kylen (jag var säker på att jag slängde den förra helgen). Så jag tog ut den och kollade datumet och såg att den går ut den 13 april.

Under det fnitteranfall som kom var min första impuls att ta yoggin, springa in till min sovande Nils, trycka upp den under hans näsa och skrika "Titta älskling, denna blir gammal samma dag som du!".

Men så kom jag på att det nog inte skulle blivit särskilt uppskattat. Men det var kul.

Eftersom Nils..

Eftersom Nils inte gått upp än, och säkerligen inte kommer göra det före 11 (som igår) ska jag sätta mig med lite läxa. Synd bara att jag hade behövt hans hjälp med att konvertera en ljudfil. Det löser sig, skriver ur minnet nu och ordentligt sen. Bra att ha en grund iaf.

Idag är vädret världsbäst och vi ska premiärkäka glassiärenglass sen, DET kära ni är något jag ser fram emot.

Idag har jag en..

Idag har jag en riktig skämsdag.
Ska dra täcket över huvudet lite senare, både för att skämmas och för att sova.
Sen ska jag leka social och umgås. Trevligt va?

Jag börjar visst..

Jag börjar visst få halsont. Igen. Det är inte många dagar jag går utan det så det börjar gå mig lite på nerverna. Men what to do, what to do. 

Jobbade tio timmar idag, har en lika lång dag imorgon, torsdag relativt kort och fredag fulltid. Det börjar lukta pengar.

Drömde mysko..

Drömde mysko drömmar imorse och lyckades ta med mobillarmet i dem. Så nu har jag snoozat bort 50 minuter mer eller mindre i sömnen och jag ska vara iväg om 10. Lugn och harmonisk morgon.

Idag har jag bara..

Idag har jag bara gjort nytta.

Jobbat, hämtat paket, lånat bok, köpt presenter, postat traderaförsäljningar, diskat, tvättat, lagt in tvätt från igår coh tvätt från idag och blablablabla. 

Nu ska jag kika TV, träna, duscha, käka och inte göra ett piss mer. Mötet jag trodde jag hade ikväll är inte förrän onsdag så jag ska passa på att göra noll och ingenting medan jag kan.

Har varit fullständigt..

Har varit fullständigt galen halva kvällen eftersom mitt lypsyl i vanlig ordning behagade försvinna. Nu, efter två timmars konstant sökande, har jag hittat det. Det låg i den hopvikta yogamattan som jag inte ens använt. Ibland blir man lite rädd.

Nu har Nils lämnat mig ensam för tre dagar. Det enda jag kan tänka på är vad jag ska göra för middagar. Eftersom Nils varken gillar tomatiga rätter eller rätter innehållande aivar (vilket jag skulle kunna leva på) ska jag frossa i detta! Frågan är bara hur jag gör det bäst? Tål att tänkas på.

Började min dag..

Började min dag med ett zumbapass som jag skrattade mig igenom även denna gången.
Helt otroligt hur kul det kan vara.RSS 2.0