Nödvändig information.

Min optimala ålder för att fria till någon är tydligen 37.
Detta kan bli problematiskt, då Nisses optimala ålder var 44.

Bitter

Utslaget kring munnen känns fruktansvärt och mitt självförtroende dalar för varje minut det är kvar. Ikväll skulle det ha varit fest. Vem skulle vilja gå när man inte kan känna sig det minsta attraktiv?

Kvällen har istället spenderats med Tio Orsaker Att Hata Dig, melodifestival och Twilightfilmen med pappa. Även om det har varit trevligt har det känts ganska meningslöst. Ville verkligen ut ikväll, träffa mina vänner och umgås med såväl de riktigt gamla som de väldigt nya.

Kommer fler chanser, visst. Men jag ville ikväll.

Nu ska jag dränka min bitterhet i Katerina Janouchs bok Anhörig.

Hjärtligt

Idioti.
Alla bor jag uti.


Ibland börjar man fundera.

LängtanNu vill jag utomlands igen. Bara bort ett litet tag.
Iväg och vara sådär snygg som jag bara kan vara med Nils och
ett par kassa simglasögon.

Besatthet

För ett par dagar sedan läste jag ut fjärde och sista Twilightboken. Nu finns det inget mer att läsa om dem, sagan är slut och förbi.

Trots detta känner jag mig inte klar. Jag har tänkt på karaktärerna och händelserna dagligen, har sett små filmsnuttar i mitt bokskadade huvud där olika sekvenser ur böckerna tydligt synts och spelats upp, känt känslor de känt, velat saker de velat och försökt tänka ur deras perspektiv.

Detta kan omöjligt vara friskt. Jag vill läsa dem igen. På en gång.

Irritationsmoment

Rummet är nu mer sönderrivet än någonsin förr. Mina nerver var nära bristningsgränsen och tålamodet är slut. Det är så att jag lyckades tappa bort en hel drös böcker jag behöver fram till juni och DE VAR BARA BORTA!

Jag har hittat dom nu. Vet ni var dom låg? På bordet. Trött man blir.

Mat

Idag ska jag ge mig på det här.
Jag gillar mat som sköter sig själv.

Tjat tjat tjat

Förlåt, jag vet att jag tvingar er igenom denna läsningen varje varje varje onsdag.

Men OOOOJ, vad rolig buggen är. Börjar gå lättare nu, börjar få in rörelserna (inte höfterna än, hur ska man kunna röra något man inte har?!), och stegen sitter för det mesta ganska bra. Vi börjar få in rytmen och flytet i dansen och turerna blir alltmer avancerade.

Jag blir mer och mer sugen på fortsättningskursen. Frågan är hur man ska mjuka upp Nils på bästa sätt för att få som man vill?

Idag så..

Idag så var jag med pappa och morbror och handlade. Där såg jag min gamla bibliotikare från vedebyskolan, som första gången vi sågs skällde på mig.

Jag ska gå och ta mjölk vid kyldisken och så står han plötsligt framför mig med världens leende och säger "nemen heeej".

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta. Hur tragiskt är det när ens BIBLIOTIKARE från årskurs 6-9 (6 år sedan) känner igen en?

Skrotnisse

Idag ska jag till skroten med pappa. Varje flickas dröm? Ohyes.

Underbart.

Underbart när man kommer hem för att rasta och mata djuren och båda parkeringarna är igenplogade. Fick parkera bilen låååångt iväg och skotta upp platserna.

Vet ni vad det värsta var?

När jag var färdig började det snöa. Mycket.

Ibland..

Ibland har man dagar där allt går emot en. Till råga på allt har jag tydligen missat något i skolan jag inte ens vetat om. Fan heller att jag kompletterar något jag inte missat.

Trötthet

Nils sitter och grälar på mig. Han tycker jag borde gå och borsta tänderna och lägga mig och sova. Tydligen är jag helt röd kring ögonen och ser dösstrött ut.

Det enda som talar för hans påstående är det faktum att jag nickar till ett par gånger i minuten.

Och möjligtvis det faktum att jag råkade säga "Aj vad sked" när jag tog i den varma tekoppsskeden. Men bara möjligtivs, kanske och knappt alls.

HEMMA!

Nu är jag hemma från helhelgsbarnflickeriet i Nättraby.

Lilla: Du ser inte ut som en Malin
Jag: Nehe? Vad ser jag ut som då?
Lilla: En häxa.

Dagen efter.

Lilla: Nu ser du ut som en Malin.
Jag: Gör jag? Vad bra!
Lilla: Hehe, nee, det är inte bra.

Lilla ritar och sätter plötsligt händerna framför ansiktet.
Lilla: Så här många fingrar har jag, och alla.
Jag: Ja, tio fingrar har du. Och de flesta andra också.
Lilla: Ah, och tjuvar och poliser, fast inte tjuvar.
Jag: Har inte tjuvar tio fingrar?
Lilla: Nej.
Jag: Varför inte det?
Lilla: Nej.
Jag: Vad har dom då?
Lilla: Ameh. FÖTTER!!Åhåjaja

Om fyra timmar börjar mitt 48timmars pass som barnflicka. 48 timmar uan vuxet sällskap i ett hus med fel ljud och två barn med energi som inte är av denna värld. Någon, läs Nils, kommer få pyssla om mig ordentligt på söndagkväll.

Men det ska ändå bli riktigt roligt, barnen är så söta och vi kommer ha skoj. Det bästa är att de också vill se melodifestivalen, så vi behöver inte bråka om det. Tänkte ta en sväng till stan och fika med dem med, tydligen är bussen en favorit.

Nu ska jag in i duschen och sen städa undan efter mig här hos Nisse. Måste hinna hemom mitt med och ge alla djuren mat och plocka med mig kläder och grejer.


Geografi - Geometri. Shit the same.

^   Malin säger:
vart i polen? :)
agnes säger:
soppot :D
^   Malin säger:
aldrig hört talas om :P
agnes säger:
VA! :O hur bra på geomteri var du i skolan?  

Åh

Buggen igår var skitrolig, som alltid. Dock börjar allting bli väldigt komplicerat nu, blir en ordentlig utmaning att hålla kunskaperna vid liv. Hela grejen är dock en av de bästa presenterna någonsin.

Tack!

Omhändertagande

I present på alla hjärtans dag fick Nils en jättesöt och fin Haitiblomma av mig (köper man en sån skänker man samtidigt pengar och den var helt oemotståndligt gullig).

På söndagskvällen åkte jag hem och har varit hemma sedan dess. Idag kom jag tillbaka och titta vad han har ställt till med!Jäkla elände, jag älskade den blomman och borde ha behållt den själv.
Alla av denna sorten är nämligen slut nu.

Har legat..

Har legat vaken i bra över en timme nu, men kan inte få för mig att stiga upp ur sängen. Det känns som att något håller mig tillbaka, som att något trycker ner mig varje gång jag försöker.

Ska ta mig en kik på aftonbladet sen måste jag verkligen pallra mig upp, detta börjar bli pinsamt.

Förlåt.

Förlåt. Verkligen. Detta är så vansinnigt ohyffsat, men HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Frankenstein

Jag har haft munsprickor i en månad nu. För två dagar sedan var det mer eller mindre borta och jag har inte varit så lycklig på, ja.. på en månad.

Idag vaknar jag och ser ut som Frankensteins rabiessmittade dotter. Jag är glad att jag bara ska vara hemma idag.

Humor

Gårdagskvällen spenderades här

Idag är jag gnällig.

Eller jag kände att jag blev det nu. Ett riktigt gnällhumör.

Har ont i magen och är godissugen, vilket mig veteligen ALDRIG är en bra kombination eftersom godis spär på det onda samtidigt som uteblivet godis förvärrar gnälligheten och otillfredställer godissuget.

Det är tur att mitt sällskap ikväll är läxan.

Alla hjärtans dag..

Alla hjärtans dag, och av någon anledning blir jag alltid lika skadeglad av alla syrliga bittra kommentarer om den "påhittade dagen" överallt.

Den blir bara jobbig om man tänker på den, behandla den som vilken annan dag som helst och det är precis vad den blir. Om det inte är så att ni VILL tycka lite extra synd om er själva idag? Kan det vara så?

Dagen har iaf varit mysig med storhandling, matlagning, fruktbricka, film och milkshake. Nils fick blomma och check på långmassage och jag fick fjärde och sista Twilightboken.

Lite dålig timing på den dock, har mycket att göra i veckan.

Vissa kvällar

Vissa kvällar blir inte som man tänkt.

Ikväll sög det i hela kroppen efter socialt umgänge, jag ville hitta på något, träffa något, GÖRA NÅGOT. Så blev det uppenbarligen inte.

Istället mös jag lite med mamma och pappa innan jag promenerade ner och pysslade lite i min pyssellåda. Blev ett armband och lite annat smått och gott.

Nu blir det te och sudoku, med ett halvt öga på TVn.

Smickrande

Jag tycker det är väldigt roligt att höra "ja jag läste det i din blogg" eller "jag brukar faktiskt  läsa din blogg" när man pratar med andra. Det känns uppmuntrande och jag tycker det är kul att folk tar sig tid att läsa vad jag har att skriva.

Det dumma är att det gör mig vansinnigt nyfiken på vilka ni är, men jag vet av erfarenhet att när jag ber alla skriva vilka ni är får jag max en eller två kommentarer, trots att besökandestatistiken visar att betydligt fler har tittat.

Så därför tänker jag inte be om det, om ni inte känner att ni vill. Det skulle göra mig glad.

Det jag vill ha sagt är att ni gör mig lycklig och att det är väldigt smickrande att ni läser.

Tack!

Läxfritt


Tuffis skulle hjälpa mig med läxan igår och ja..
Ni ser ju själva hur engagerad hon är.
Tillsammans fixade vi tillslut mig en ledig fredag.
Det är jag glad för idag!

Ålderskris

Jag ska in och träffa Nisse på hans lunch nu vid tolv, och har därför duschat och gjort mig iordning.

När jag fixade håret fick jag en konstig känsla i magen som jag inte riktigt kunde sätta fingret på först. Men det kan jag nu.

Ser jag ut som en tant? Har jag en tantfrisyr?


Åh vad..

Åh vad jag just nu önskar att min syster var hemma.

Hon har en helt hysterisk obotlig skräck för poliser, som i mina ögon ofta varit ganska komisk.

Häromdagen kom två brev från Polismyndigheten hem till oss, ett till Emma och ett till mig. Detta gällde en undersökning om hur vi upplever vårt område och vilken tillit vi har till våra poliser. Jag fyllde i min och skickade iväg, men eftersom Emma numera är bosatt i Spanien, åtminstone för de kommande två månaderna, har hon inte kunnat fylla i sin.

Idag kom ett brev adresserat till henne.

Med stora feta bokstäver som skrev såväl polismyndigheten som PÅMINNELSE kunde jag se framför mig hur hennes panik hade vuxit sig större och större och gett mig dagens goda skratt. 

Om hon varit hemma vill säga.

Idag åt vi..

Idag åt vi middag hos Kerstin med Mary, Ida, Agnes och Elsa. Var supermysigt och Elsa hade världens energi. Mysunge. Agnes och jag diskuterade hundar, och enligt henne vill jag ha en "mustiff". Vad det är för hund vet jag inte, men det var fel.

Buggen går bättre och bättre och börjar nu bli riktigt rolig med avancerade turer. Har lite problem med fotarbetet på sista turen, men i övrigt känns det kanon.

Så nu är det  bara att luta sig tillbaka och se vad kvällen har att erbjuda.

Har förmodligen..

Har förmodligen haft världens segaste dag. Vaknade sent som fasen och var ändå inte utvilad, läste tidningen och tryckte upp mig ur sängen enbart för att förflytta röven till soffan. Och där har jag suttit. Undantagen har varit skafferilänsningen och när jag åkte hem för att släppa ut hundarna.

Hoppas på en bättre kväll.

En bra kväll

Yogan var superrolig, massa nya övningar, anusprat och annat kul. Var supermysigt, även om både mamma och jag råkade somna under avslappningen.

Därefter körde jag hem mamma och hämtade Tuffis, det var återigen dags att klippa näbben och klorna.

Det visade sig att jag glömt ta bort hennes mat ett visst antal timmar innan hon skulle sövas, så hon fick klippas vaken för första gången. Detta funkade kanonbra, och gjorde att jag sparade en sisådär 300 kronor. Ett ytterst välkommet tillskott.

Dessutom fik jag väldigt bra och konkreta tips på hur jag själv ska hålla hennes klor och näbb i trim, vilket gör att jag får VÄLDIGT mycket mer pengar på konton varje månad.

Hon fick nu rätt mat med, så nu ska alla hennes värden stabiliseras inom de närmaste sex månaderna, vilket värmer hjärtat.

OCH som om kvällen inte varit bra nog: jag fick en parkering precis utanför dörren på gatan som i vanliga fall är fullparkerad dygnet runt.

Detta är en bra kväll.

Som alltid..

Som alltid när Nils och jag ska kolla film ringer hans telefon. Och som alltid, istället för att säga "vi kollar film, jag ringer dig sen" eller något likandne, babblar han på lika lycklig som om det inget gjorde. Sött tycker jag.

Abstinens

Jag vill ha Så Länge Vi Båda Andas. Och jag menar NU.

Fick för övrigt VG på svenskttentamen från förra kursen. Det är vi nöjda med.

Twilight

Jävla böcker. Dumma dumma jävla böcker.

Jag hatar hur jag handlöst kastar mig in i böckernas värld och knappt känner igen den riktiga när jag tvärt tvingas tillbaka av det alltför snabba slutet. Böckerna var fantastiska, men jag vill ha mer. Jag känner mig inte klar, det är så mycket mer jag vill veta.

Det blir inte bättre av att böcker alltid haft, vad var det de kallade det, en "direktlänk till mina tårkanaler". Eller något sånt. Det stämmer. Jag vill inte bli så berörd, blir sällan det i verkliga livet, men böcker är magiska.

Jag vill ha fyran nu. Jag är beroende och jag erkänner det.

Jävla böcker. Dumma dumma jävla böcker.

Halsen

Okej, ryggont och förkylning och allt övrigt skit är borta men halsen är nu värre än någonsin förr. Kan knappt svälja mitt eget saliv.

Dagen har i stort sett enbart bestått av Twilightläsning. Nils var knappt vid medvetande när jag kom, och han verkar inte ha för avsikt att bli piggare, så jag återgår till den. Det är spännande nu.

Åh..

För övrigt hejade jag på Ekborg, Pain Of Salvation och Linda Pritchard i kvällens deltävling i melodifestivalen. En av dom fick åtminstone plats i Andra Chansen. Jag vet inte riktigt om jag hör hemma i Sverige, alla tycker alltid så olikt mig.

Beslutsångest

Ska jag läsa tredje twilightboken innan jag ser filmen?

Busan och jag


Detta var Busan och jag för bara ett par dagar sen.

Rättare sagt innan två olika rakapparater sa VROM

Tanken var..

Tanken var att jag skulle köra Nisse och Dennis till statoil där de skulle ta bussen till Tyskland. Men efter en natt av feberfrossa, knapp andning och allmänt illamående fick Nisse själv ta min bil.

Mår dock bättre nu och tanken är att jag ska hinna plugga under dagen och sen hämta bilen för att hämta pojkarna inatt när de kommer hem. Håll tummarna för mig.

Hjälp!

Jag tror inte detta kommer bli en bra dag.

Inte bara har jag ont i ryggen, jag känner också att jag håller på att bli sjuk och smakar förkyldning i hela munnen. Dessutom behöver jag plugga men har helt tappat motivationen.

Tips på hur jag vänder dagen?

Första natten med nya sängen.

Har kanske sovit tre timmar sammanlagt. I jämförelse med min gamla superlåga säng känns det nu som att jag sover i taket, lite ovant.

Dessutom var min gamla så extremt nerluggen (nerlegad? vad heter det?) att jag mer eller mindre sov på ribbottnen, men madrasssen var ändå formad efter mig. Speciellt efter asen. Denna har inte ett enda litet nerlugget ställe och även det var ovant. Skön ja, men ovan. Det gör det svårt.

Utöver detta sabbade jag  nog hela ryggen igår vid skottningen. Varje gång jag vände mig inatt vaknade jag för att det gjorde ont, och idag kan kan knappt röra mig. Blir sängläge med plugget tills vidare.

Det västa är att jag inte kan avgöra om det är träningsvärk eller annan värk. Hoppas på träningsvärken, hoppas, hoppas, hoppas.


Buggen

Buggen ikväll var lika rolig som förra gången, om inte roligare.

Dessvärre, och detta är ett STORT minus, fick jag och Nils inte dansa ihop en enda gång. Då blir man faktiskt lite bitter.

Men nästa gång.

Annars jävlar.

För första..

För första gången någonsin, tror jag, har jag skottat upp min parkering, pappas parkering, en del av garageuppfarten, en gång från framsidan till baksidan och vägen från altandörren till vedbon. Jag må vara bortskämd med att ha sluppit sånt tidigare, men det innebär inte att jag inte kan.

Tror dock att det blev lite för bra för min icke hållbara rygg. Men än så länge känns det okej. Får väl se hur glad och sprudlande jag kommer vara imorgon, värk gör mig irriterad. Utom träningsvärk. Den har en annan effekt, typ som ett smärtsamt lyckopiller.

Har återigen bäddat ner mig i soffan med Twilightboken. Känner mig fruktansvärt naken i nacken så jag har svårt att helt koppla av och gå in i boken, men trivs gör jag. Och ikväll blir det bugg. Det har faktiskt varit en sjuhelsikes bra dag idag.

Och ny säng har jag så ikväll kommer jag sova gott.

Hittills

Imorse klippte jag mig. Känslan när jag vaknade var av samma lyckograd som en femårings på julaftonsmorgon. Jag var så lycklig. Sätter mig i stolen och vroom sa rakapparaten. NU är det kort.

Sen åkte jag hem och fick mig en ny säng. Madrass från MIO, bäddmadrass från Karlskronamöbler och ben från jysk. Ben som för övrigt är skitfula, men det får se ut så.

Nu ska jag backupa skolarbeten och sen skriva klart läxa. Sen ska jag läsa Twilight. Och äta.

Yogan med mamma..

Yogan med mamma var lika skön denna gången, och jag är redan sugen på fortsättningskursen. Hoppas intresset håller i sig.

Efteråt drog snöstormen igång och istället för att jag körde hem mamma med pappas bil, bytte bil och körde tillbaka till stan så kom pappa in till stan med min bil. Så vi bytte. Jag fick min bil med värme och pappa fick sin bil med mamma. Fin deal.
Dessutom funkar det bättre att jag sover hos Nisse eftersom jag ska klippa mig imorgon, ÄNTLIGEN! Blir bara en liten promenad till Lesleys härifrån och sen försvinner allt fluff som lagt sig ytterst ovälkommet på huvudet.

Tillbaka i stan

Jag har varit med Nisse i kanske två timmar. Under tiden har han kallat mig en mängd olika saker, bland annat har jag varit hans lilla blåbär.

Myspys

RSS 2.0