Förrsten

Ibland kan det löna sig att städa.

Nisse har hittills hittat 370 kronor han inte visste att han hade, OCH han har hittat minneskortet han trodde han glömt på jobbet. Det är en stabil pojkvän jag har, ytterst stabil.

Lördagssyssla

Idag, efter frukost fram till nu, har Nisse och jag storstädat lägenheten. Eller ja, Nisse har och jag har hjälpt till. Inte riktigt så man planerat sina lördagsmornar men vad gör man?

Ikväll blir det maskerad och jag är peppad som få!

Dagen var..

Dagen var avsatt fram till klockan 14 för hemtentamensskrivning hos Emelie. Vi var klara halv elva och jag kom därifrån kvart över elva, tycker jag blev alldeles utmärkt denna fredagen och allt.

Natten var dock mindre givande med Nisses beredskap. Antingen ska jag med få lön för att jag också vaknar, eller också får någon annan ha beredskap över natten än honom. Evigt plingande på mobil och knapprande på datorn. Måste dock säga att jag är imponerad över att han klarar det.

Läxdags

Jag sitter i soffan och ska börja plugga. Jag har datorn i knät och ska plocka upp böckerna ur väskan som ligger på golvet. När jag gör detta håller jag på att ramla ur soffan.

Jag: NISSE! Jag ramlar, hjälp mig, ta mig!!
(Nisse greppar datorn)
Jag: TACK?!
Nisse: Vadå? Det är väl viktigare att jag tar datorn?

Heldag..

Heldag på stan idag med Sanna. Blev hundra vändor fram och tillbaka och ett evigt testande och provande hit och dit. Slutade med fejktatuering och en spike i tragus.

Utöver det har vi testat frisyrer till lördag. Och jag kommer blir drop dead gorgeous, i alla fall i huvuduet. Nisse var skeptisk, men det är han alltid. Precis som med töjningen som jag förresten nästan bestämt mig för att göra.

Okej, såhär..

Okej, såhär var planen:

Nisse skulle pysa till jobbet vid lite i åtta som vanligt. Jag skulle hålla mig vaken tills halv nio då Sanna skulle komma och krypa ner i soffan. Vi skulle sova en  stund till, göra oss iordning och sen vara på stan typ vid öppningstid.

Såhär blev det:

Nisse pös till jobbet vid lite i åtta som vanligt. Jag somnade om tvärt och vaknade vid nio, blev livrädd att Sanna skulle stått och plingat utan att jag hört. Kvart över nio fick jag ett sms där det stod "oj, nu vaknade jag xD". Så skönt tänker jag, vänder mig om och SOMNAR OM. Vaknar vid tio, fortfarande ingen Sanna men tänker att hon måste vara påväg. Nu har jag kommit ur duschen, ska få i mig frukost, klä och göra mig iordning samt vänta på henne.

Man måste vara flexibel.

Hrm..

Förlåt för att jag är så melodramatisk.
Fingrarna är kvar och kasslern är skuren.
Det gick bra, förlåt mig.

Precis hemkommen..

Precis hemkommen från hemtentaplugg. Är så vansinnigt trött att det är övermänskligt.

Snart är det dags att börja med maten, men upptäckte att kasslern inte var uppskuren. INTE kul att börja med det, kan inte riktigt hantera knivar. Det är inte min grej om man får uttrycka sig så.

Känns dock väldigt  småaktigt att vänta tills Nisse kommer hem. Får väl ge det ett försök. Kan inte alla bara ställa sig vid telefonerna och om ni hör ett gallskrik långt bortifrån kan ni väl ringa en ambulans som kan hämta mig och mina fingrar?

Helgen fixad

Nu är jag lycklig, äntligen verkar det som att något händer på Halloween.
Nästa problem är kostym, någon som har tips?

Nisse har..

Nisse har gett mig ett nytt smeknamn.
Numera går jag under namnet Snuttebullen.

Kalmar

Idag blev det en familjeresa till Kalmar. Strosade runt på Baronen, åt kinabuffé, åkte till nya köpcentret MODE och tog en runda där. IKEA hoppade, förvånansvärt nog, över.

Dagen var helmysig och jag älskar att jag hoppade föreläsningarna för att göra detta.
Välbehövligt att strosa runt så och bara ta det lugnt någon annanstans ibland.

Sen skadar det ju inte att en klasskompis ringer och berättar att man fått VG på andra tentan i rad heller. Det skadar faktiskt inte alls.

Imorse

Emma: Allvarligt, jag luktar ALDRIG svett. Fråga Karl!
Karl: Mjo.. Det händer..

Förlåt?

Vad klockan är?

- Tja, stor, skitsnygg och min!


Kalmar har en del att lära sig av

5459e00aa0e62bced4f5cb885a4f3a32.png

Kolla varifrån!

Kalmar har en del att lära sig av glassiären vad det gäller glassmängder


Söndagssysslan

Sanna och jag har tittat Top Model ikväll.
Den vi hejat på sen första dagen är nu utslagen,
och vi vet inte vem som ska bli nästa hejtjej.
Vi får välja i ett hav av kossor eller en lipsill.
Kanske dags att byta ut söndagssysslan?

Söndagssysslan

Sanna och jag har tittat Top Model ikväll.
Den vi hejat på sen första dagen är nu utslagen,
och vi vet inte vem som ska bli nästa hejtjej.
Vi får välja i ett hav av kossor eller en lipsill.
Kanske dags att byta ut söndagssysslan?

För att undvika söndagsångesten

Idag har jag och Nisse tvättat, polishat (?) och vaxat min bil.

Till att börja med tyckte jag det var ganska mysigt. Ensamma i ett garage, musik igång, snacka lite samtidigt som man får nytta gjord, inte ofta sånt sker. 

Och så kom vi ner till dessa bedrövliga asfaltsfläckar som satt sig som berg. Kramp i handen och axeln, ont i skuldran och trots allt hårdgnugg satt det som berg. Men jag fick dem, det fick jag. De är borta nu.

Bilen är rödare än någonsin förr och förhoppningsvis är rutan knotterfri! Det är farligt det där knottret. Särskilt när det regnar. Uschja.

Igår

Igår var Sanna här och tjockade med mig.

Vi tittade på Marley och jag, en film som hon och jag storbölade oss igenom. För att vända den ledsna trenden satte vi igång En Shoppaholics Bekännelser som var mer skrattretande än något annat. Förnedrande nog drog Sanna massa paralleller mellan henne och mig och Suze och Bex i filmen. Inte så smickrande.

Vi snackade lite skit och sen tittade vi på lite av Lara Croft som gick på TV. Nisse kom och skrämde skiten ur mig och därefter följde vi Sanna till bilen.

Blev en helnice kväll!

Frodo

Nu är jag precis hemkommen från Jämjö, Sanna och jag har våldgästat Johanna en runda.

Träffade en 40 kilos knähund i bred golden retriver-format. Underbart gosig och längtan efter en egen valp växte sig allt större. Bill är just nu bara fyra eller fem år borta, sen kommer han!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Funderar på att ringa hit Sanna och bara tjocka och glo film. Låter faktiskt ganska nice i mina öron.

Stan

Idag har jag varit på stan med min kära mamma. Var riktigt mysigt att bara gå och kika och ta det lugnt. Köpte mig två diadem och två par vantar. Blev lite lök och annat till maten sen med.

Senare ikväll får vi besök av Nisses mamma och deras vovve, vi ska vara hundvakter.
Annars tror jag det blir en ganska lugn kväll, kan bli skönt.


Igår

Igår var jag barnvakt till en av världens sötaste 3åringar. Vi tittade film, lekte med barbies, klädde ut oss till prinsessor, mös, läste böcker, pratade om allt mellan himmel och jord och åt kvällsmat. När vi äter säger flickan såhär:

Flickan: Kan jag få mer flingor?
Jag: Ja, självklart! Varsågod.
Flickan: Nej, inte så lite. Det blir så otrevligt då.

Skrämmande

Jag har sedan länge varit fascinerad av udda saker, och dit räknar jag bland annat de sju dödssynderna. I förrgår sa Nisse till mig att jag är en frossare efter att jag ätit fyra eller fem klementiner på rad.

Visst är jag det, jag kan inte bara ta en av något jag tycker är gott, det är fysiskt omöjligt för mig hur gärna jag än skulle vilja. Ibland när vi är bortbjuda går det, men då gör det ont i mig. Kraften som krävs för att hindra mig att ta mer övergår till fysisk smärta. På riktigt.

Problemet är att det inte bara handlar om mat eller godsaker. Det kan handla om vad som helst. Förut frossade jag i TV-spelet Crasch. Varenda lediga sekund tillbringade jag med denne lille räv, och timmarna kunde flyga iväg helt obemärkta likt sekunder. Innan dess frossade jag i träning. Tränade mellan sex och åtta gånger i veckan, och mellan träningspassen hade jag något som måste liknas vid abstinens. Inte ens detta kan jag göra "lagom".

Idag har jag frossat i Sims3. Satte mig det första jag gjorde imorse, åt frukost, satte mig igen, hämtade mamma och åt middag, satte mig igen, tog en promenad med nisse, satte mig igen, åt kvällsmat, satte mig igen och nu ligger jag och ska sova.

Detta var min hemstudiedag. Jag skulle fått läxa gjord. Förvisso har böckerna och strömsladden till den bärbara varit borta, men ändå. Jag kunde förberett annat. Jag kunde tränat. Jag kunde varit utomhus. Jag kunde umgåtts med någon kompis. Jag kunde gjort NÅGOT produktivt. Men nej, jag skulle frossa. Som vanligt.

Jag kommer dö en frossardöd.
Och jag kommer säkert inte ens kunna göra det bara en gång.

Gone baby gone

Igår försvann en av de skolböcker som jag just nu är i störst behov av, dåligt irriterad man blev. Jag har inte hittat den än, TROTS att jag verkligen letat.

Nu skulle jag sätta igång med analysen så jag har den klar och vet ni vad som händer? YTTERLIGARE en bok är försvunnen. Vad ska jag göra nu? Var fan är böckerna? Hur får jag tag i dem?

Åh, jag blir så trött.

På tal om segt

Sitter och skriver anteckningar till begreppstentan imorgon när "inferensläsning" kommer upp. Jag har, i ett svagt ögonblick, glömt anteckna kring just detta och söker därför på Wikipedia.

Sökord: inferensläsning

Svar: Inga resultat matchade frågan. Menade du igenslamning?

Begreppstenta

Imorgon har vi en begreppstenta i den största salen på hela universitetet. Jag börjar fundera på om det inte är dags att ta ett kik på den nu?

Problemet är bara att jag känner mig så SJUKT omotiverad.
Det är inte roligt längre, det får räcka nu!

Vilken söndag

Dagen började med brunch hos familjen Zedig-Olderius. Nisse lekte med barbies och vi åt amerikanska pannkakor och massa goda hembakta frallor. Därefter åkte jag hem för att kopiera lite och sen tränade jag AfroPower med Nisses mor. Afrot SKA bli en vana, det var skitkul. Låren krampar än.

Sitter nu mör i hela kroppen och glor på inget vettigt alls i soffan. Ska börja koka spaghetti nu för sen blir det middag, top model, plugg och sömn!

Denna dagen har varit helt kanon!

En lördag..

En lördag med söndagskänsla.
Får jag önska att den här dagen ska ta slut?

Middag

Nisse och jag åt potatis, rödbetor, sås och kyckling till middag idag.
Han ville att jag skulle ta en potatis till och det är ALDRIG lönt att tjafsa mat med honom.

Jag: SÅ.
Nils: Det var bara en halv.
Jag: Okej, så.
Nils: Det var den tredje halvan.

Angående Afrot

Sanna frågar:
hur dags är det på söndag?

 

Svar:
Mellan fyra och fem :)


Bilen har..

Bilen har nu fått det mesta kollat.
Är lite småplock kvar, men det får vi fixa en annan gång.

Nu har jag precis kommit tillbaka från en löprunda och jag är så fruktansvärt lycklig över att det äntligen börjar gå som det ska. Funderar dessutom på AfroPower på söndag, någon som är på?

Duschdags och sen ska jag hälsa på lilla farmor!

Fredag

Igår skulle pappa och jag kollat bilen, vilket ombokades för att han behövde städa. Därför, IDAG, ska min bil få en rejäl check. För att inte glömma något har jag skrivit en lista på saker jag tycker behöver kollas/göras på sammanlagt 22 punkter. Ett riktigt kap min bil, eller hur?

Är fortfarande ganska upprymt efter tentabeskedet igår,
nu är det bara allt annat som ska fixas med.

Lycka

För tre veckor sedan hade vi en salstenta i matematik. Efteråt kändes allt väldigt bra, men jag blev mer och mer osäker ju fler jag pratade med. Imorgon får vi hämta tentorna i skolan, men problemet är att det inte är skoldag och att det blir dyrt att bara åka upp och vända.

Idag kom detta mailet:
Hej igen!
Jag har förstått att en del inte kan hämta sina tentor förrän nästa vecka och då blir det VÄLDIGT kort tid för att hinna plugga till omtentan. Om ni inte kan hämta tentan imorgon fredag så går det bra att maila mig via Blackboard så får ni veta om ni är godkända eller inte. Sedan hämtar ni tentan hos mig nästa vecka på de tider jag tidigare meddelat.


Jag svarade direkt att jag ville ha mitt svar.
Två sekunder senare kom detta:

Hej Malin!
Du hade 30 poäng på tentan och får betyget VG.


LYYCKA!

Ni är ju för roliga.

Igår var en av de dagarna som sidvisningarna på den här bloggen nådde toppnivå. Vågar jag chansa på att det hade med frisyren att göra? Visst var den fin? Jag vet att ni vill ha den.

Nu äter jag frukost, tog mig en sovmorgon idag. Vad finns det som är bättre att börja dagen med än vitlök? Jag kommer bli mycket uppskattad denna dag, det känner jag på mig.

HAHAHA

Jag kommer SÄKERT ångra mig sen men jag bara MÅSTE visa!
Fick ju veta hur man lockar håret med en plattång, och jag var bara tvungen att prova.
Innan ni hånar mig, tänk på hur modig jag är som bjuder såhär på mig själv!

Vet ni vad jag ska göra idag?

Jag har faktiskt bestämt mig.

Idag ska jag träna på Friskis och börja utnyttja mitt kort där igen. Idag och imorgon, och sen ska jag förhoppningsvis vara så fast att mina lama ursäkter inte håller längre och då kanske jag äntligen kommer igång med träningen på allvar igen!

Håll tummarna!

Tuffis



Åh min älskling! Nu har de vidriga två medicineringsveckorna gått och vi slipper träffas under tvångshållning och äckelmedicin rakt in i näbben. Det finns inga ord som kan beskriva hur lycklig jag är! Kan tänka mig att Tuffis känner detsamma.

Gnällspik

GnällSanna sitter och gnäller om att jag inte skriver. För att få tyst på GnällSannas gnällande tänker jag skriva. Så det så.

Vi har precis klämt i oss en gurka, en jävla massa morötter och vitlöksdipp, som egentligen är till för kött eller hemgjord kebab. Sannas bussresa hem kommer nog bli uppskattad!

Har kikat Honey och bara myst ikväll, ytterst välbehövligt.

Nu har jag skrivit och hoppas GnällSanna slutar gnälla.

Vilken dag!

Kommer inte bli mycket bloggande idag, denna dagen är verkligen fullproppad.

Hittills har jag varit i skolan, varit på två föreläsningar och läst en förberedande bok. Nu kopierar jag undersökningsmaterial för fältstudie nummer två som efter maten ska genomföras. Därefter ska jag raka vägen till affären och handla, hem och helst dammsuga. Sen kommer Sanna och så ska vi se film. Förhoppningsvis ska jag också in till Nisse sen.

Frågan är bara vad klockan kommer bli och hur mycket energi som kommer finnas kvar?

Korsord

Ligger och löser mina korsord. Det var en grej här som verkligen gick mig på nerverna, jag fattade verkligen inte vad det skulle vara.

Kortfärg: _ U _TE_
Svar: RUTER

Inte för att jag på något sätt vill klaga eller vara negativ så, men vem hörde senast talas om färgen ruter? Ruter ÄR INGEN FÄRG!

Ensam

Jag hatar att sova ensam. Hatar, hatar, HATAR att sova ensam.
Och nu ska jag göra det. Ska lösa korsord tills ögonen faller samman.
Då kanske det inte märks lika mycket?

Jag FÅR vara patetisk, faktiskt.

Höst

Sitter hemma vid köksbordet. Egentligen skulle jag varit hos Nisse hela morgonen men där finns ingen skrivare och arbetet måste ut. Om 40 minuter kör jag till Växjö. Tisdagen är egentligen min men Emelie ville byta och absolut inget mig emot, kör hellre vid halv tolv än vid halv nio. Allra helst såhär i älgjaktstider.

Tittar ut och inser att löven nu börjat skifta färg på alllvar. På något konstigt sätt har inte höstkänslan satt sig i kroppen än och jag saknar den. Det är ett speciellt skimmer över världen när träden ser allt annat än vanliga ut.

Det kanske är så att det enda som saknas nu är en löprunda, några knäcke, en dusch och en filt framför tvn. Åh, säg att det inte låter himmelskt?

Jaha folket

Då var det söndag igen. Det går lite för snabbt nu, det är så mycket jag vill hinna men är så fruktansvärt dålig på att prioritera tiden.

Någon gång i veckan ska jag till Alnaryd, jag bara SKA!
Påminn mig om det om jag glömmer så är ni söta!

Gårdagen

Igår var det lite ont om bloggande, jag vet.

Mamsen bjöd på kroppkakor, och OJ vad gott det var och OJ vad mätt jag blev. Efteråt däckade jag i soffan och jag höll mig mätt fram till ett på natten. Ganska imponerande om jag får säga det själv.

På kvällen spelade vi bowling med Folle och Alex. Något hade dock hänt med mitt humör så var inte alls så uppåt som jag borde varit. Detta höll i sig hela kvällen och är fortfarande kvar. Det och det faktum att jag sov till halv tolv idag tar jag som tecken på att jag håller på att bli sjuk, vilket vi INTE gillar.

Jag har inte tid!

Andas Malin, andas

Ikväll har jag varit barnvakt mellan 17&01, kanonkul!

Sen är det dags för hemvägen. Närmar mig bilen och ser att bensinluckan är öppen. Den där extra snurrgrejen innanför är borta och det är bara ett stort svart gap in i tanken. Svordomarna och paniken som for genom kroppen finns det inga ord för. Fick lysa med mobilen för att hitta snurrgrejen, som dessutom låg BAKOM bakhjulet vilket innebär att jag kört över det om jag bara åkt.

Sätter tillbaka allting och tänker "Jaha? Kommer det finnas bensin nu?". Antog, efter att ha ringt mamsen, att jag blivit slangad av några snorungar. Startar och bensinmätaren står på samma ställe som innan. Första tanken är att någon tagit och hällt i något annat, typ vatten vilket i sig skulle innebära en enkel biljett till skroten för min lilla pärla.

Men hon gick och jag kom hem. Hemma upptäcker jag massa ränder i daggen på bilen efter fingrar som varit runt hela tanklocket och vänstersidan, plus att någon putsat på bakrutan för att se in.

Känner mig på något konstigt vis kränkt, känner mg osäker i min egen bil och känner mig nästan antastad. Vet inte om jag ska gråta eller bara bli förbannad. Vet inte ens om jag vill köra längre. Blir aldrig mer att jag kör dit, det är då en sak som är säker.

Och till dig/er som gjorde det: GE FAN I MIN BIL!!

Psyket nästa?

Eftersom jag inte fick någonting alls gjort i läxväg hemma hos Nisse åkte jag hem till mig. Detta tog mig en timme med min jävla otur och mitt farande hit och dit.

Väl hemma plockade jag ut Tuffis, gav henne päckelmedicinen och gick ner på rummet. Tänkte att Tuffis kunde få flyga runt och leka lite medan jag städade undan, vilket för den delen var väldigt välbehövligt.

Detta är jag mitt upp i just nu. Mitt i alltihop upptäckte jag att jag gick omkring och pratade för mig själv,  pratade om vad jag gjorde och vad jag kanske borda göra i rummet. När jag kom på det började jag fundera på hur friskt det var? Jag menar, gå omkring och snacka med sig själv som en och en annan psyksjuk?

Vet ni vad det värsta var?

När jag funderat på detta ett tag upptäckte jag att jag funderat högt. Jag hade gått omkring i rummet, och resonerat med mig själv hur friskt det egentligen var att gå omkring och snacka högt för sig själv, HÖGT. Jag hade alltså pratat med mig själv om hur friskt det egentligen är att prata med sig själv!

Detta känns inte riktigt bra.

Bilderna

Ni minns detta?


No more

Istället:




Och så var det ju Sanna och jag, klart vi måste leka:




Och så säger vi alla ett jättestort tack till Sanna för tid och tålamod!


Enjoy!

Okej:

- Plugga plugga plugga
- Sanna klipper sig CHECK
- Städa HELA lägenheten (plocka, damma, torka, dammsuga) CHECK
- Mat ska lagas CHECK
- Disk ska diskas CHECK
- Nästa fältstudie bokas CHECK
- Saker ska packas ihop CHECK
- Morgondagen förberedas CHECK
- OCH EN JÄVLA MASSA ANNAT


Med andra ord: bara en massa jäkla plugg och en massa annat kvar att göra! Det går åt rätt håll, det går åt rätt håll.

Sabla skit

Denna dagen är något hektisk, lite för hektisk för att jag riktigt ska tycka om den. Dessutom vaknade jag med en känsla av att jag borde vara ledsen för något. Vad vet jag inte, men det är jobbigt.

Idag:
- Plugga plugga plugga
- Sanna klipper sig
- Städa HELA lägenheten (plocka, damma, torka, dammsuga)
- Mat ska lagas
- Disk ska diskas
- Nästa fältstudie bokas
- Saker ska packas ihop
- Morgondagen förberedas
- OCH EN JÄVLA MASSA ANNAT

uscha på denna dagen

Vill ni veta något roligt?

Ni vet de där bilderna jag pratade om igår? De jag ska få från Sanna? Som är tagna med hennes systemkamera? De har laddat i 22 timmar nu. Det är över hälften kvar.

Det tycker jag är lite komiskt.

Någon som..

Någon som vill komma över på middag idag?
Det lockar, erkänn?


Nuså

Nu är  bilderna från Sannas systemkamera på väg över till mig.

Problemet är bara att de senaste 20 minutrarna har datorn arbetat med en bild, nu är den halvvägs. Det är 250 bilder som ska över. Vi kan väl helt enkelt komma överens om att detta kommer ta sin lilla tid.

Frukost

Igår när jag kom hem till Nisse låg det en stor påse frallor på bordet. Han hade köpt dem till mig för att jag skulle få en ordentlig frukost när jag sover här dessa fältstudiedagarna, gullehan!

Grejen är den att jag har en ganska ful ovana. Jag måste, och jag menar måste, börja med en fralla som jag liksom gröper ur. Jag vill åt det saftiga fluffiga i mitten och BARA det. Det är något speciellt med den biten som jag inte kan sätta fingret på. Det ska bara vara så.


Därefter får jag givetvis äta skalet med. Man får inte slösa.

Nu blir det dusch och sen ut på fältstudie,
jag satsar på att ha allt färdigskrivet idag så får jag helg härefter!
Fast vet inte riktigt om det är möjligt denna gången. Vi får väl hoppas.

Bio

Nisse och jag är precis hemkomna från bion, blev Surrogates. Faktiskt riktigt bra.
Nu sitter vi i soffan, dricker te, äter frallor och tittar Scrubs.
Förutom skolan har denna dagen varit otäckt bra.

Soffläge

Ligger i soffan och kikar Simpsons, snart blir det bio.

That's nice.

Älskling



Stackars Tuffis har precis fått sin äckliga medicin. För att kompensera denna hemskhet myser vi och äter supermumsig gurka. Hon är så duktig, mitt pyre.

Skräppost

Jag var inne och kikade min mail nyss. Ytterst ytterst sällan lägger sig något som skräppost. Därför kan ni ana min förvåning när jag upptäcker att där ligger ett nyinkommet.

Jag måste säga att min dator har roliga prioriteringar.

Inkorg: facebook, facebook, facebook, facebook, facebook, facebook
Skräppost: Fortbildning-förskola

Var ju..

Var ju som sagt ute igår.

Fy bövlen vilken sjuk jäkla träningsvärk jag har i nacken efter nattens tokdansande. Helt galet, kan knappt röra den. Hoppas det ordnar till sig tills imorn, är ganska bra att kunna vrida på nacken när man kör bil.

Åh vilken dag

Igår var vi på Ullared där 1800 kronor spenderades, åt fem buffér på en restaurang för 880spänn, packa upp, packa ner, medicinerade och åkte till stan. Sov tio minuter, duscha och fixa och därefter fest där det märktes att det var ett jävla dag sedan jag druckit. Natten spenderades på PM och Piraten med glatt sällskap, fulla kusiner och oväntade vänskaper.

På det stora hela hade jag en jävligt bra dag igår.

Idag är jag seg som en röv och väntar nu på att Nisse ska fixa korvstroganoffen.
Sen kommer Sanna, vi ska systemkamera frillan.

Ullared

Imorgon bär det av. Klockan står på 03.30 och jag bävar redan inför den mardrömstidiga morgonen. En heldag på Ullared kan nog ordna upp eventuellt dåliga miner.

Hoppas inte det är så jäkla mycket folk. Det blir så jobbigt då.

Hos Folle

Nisse, Folle och jag lyxade och åt frukost på stan idag, sen lite shopping och nu sitter jag hos Folle som ska bjuda mig på chokladpattar.

Lillkatten är galen, biter och kloar och gosar och spinner.
Jag vill ha en kattunge!

Nejnejnej

Jag har kommit på att jag ganska ofta kan få Nisse att framstå på fel sätt. Att han skulle vara och bete sig som.. ja, ett negativt svin.

Så är GIVETVIS inte fallet. Han är kärleksfull och gosig, det är delvis därför jag tycker så mycket om honom. Men också för att han är ärlig och för att vi båda är lite för retfulla och djävliga av oss för vårt eget bästa. Det är den sidan ni får se, och det är en av anledningarna till att jag tycker om så mycket som jag gör.

Jag visar..

Jag visar frisyren för Nils.

Jag: Känn i nacken!
Nisse: Usch!
Jag: Känns det som att klappa på en pojke?
Nisse: Ja!
Jag: Men känn mig i nacken!
Nisse: Näe, alltså, det är jävligt obehagligt. Jag måste nog vänja mig vid det först.

Färdig!

Frisyren är på plats, jag håller på att vänja mig men skrämmande nog känns det som att jag är riktigt nöjd. Vet vart jag ska gå hedanefter!

Bilder kommer dock inga, mohaha.

Anonym frågar..

Anonym frågar:
heey, vart är du & springer för ngn runda? rosenholm eller?

Svar:
Jag springer ute på västramark just nu. Rosenholmrundorna tar jag senare när jag arbetat upp konditionen och astman igen.

Hejdå



Nu säger alla hejdå och gråter en skvätt med mig.
Om några timmar är det borta.

Efter klipprådgivningen..

Efter klipprådgivningen igår fick jag panik. Egentligen vågar jag inte, men hon rekommenderade en sån frisyr som jag länge trånat efter och hon verkade så kunnig. Idag ringde jag för att boka tid.

Jag: Hej, jag tänkte boka en klipptid hos Elin?
Frisören: När kan du?
Jag: Egentligen så snart som möjligt.
Frisören: Okej, vi har en tid idag 14.45 om du vill ha?

Finns det någon som behöver tvivla på att jag har ONT I MAGEN?

Nu sitter jag och känner på mitt hår, liksom tar farväl.
Det är mycket som ska bort.
Hjälp mig!

RSS 2.0